Polkadot fiyat analizi: DOT yükselişe hazır mı? Takip edilecek seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT yükselişe hazır mı? Takip edilecek seviyeler

Polkadot fiyat analizi: DOT yükselişe hazır mı? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, piyasa son 24 saat içinde daha aşağı hareket etmeyi reddettiği için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOT’un önümüzdeki hafta daha fazla yükselişe yol açacak bir düzeltmeye hazırlanmasını bekliyoruz.

Polkadot Price Analysis: DOT continues to consolidate above $26, ready to reverse? 1

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde düşüş momentumuna girdi. Piyasa liderleri, Bitcoin ve Ethereum, her ikisi de düşüş gösterirken, Terra (LUNA) %11,4’ün üzerinde değer kaybettiği için en kötü performansı sergiliyor.

DOT, 25,91 – 28,40 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte hafif oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %26,42 artarak 1.55 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 27.16 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 9.sırada yer alıyor.

Polkadot 4 saatlik grafik: DOT geri mi dönüyor?

Polkadot Price Analysis: DOT continues to <a title=consolidate above $26, ready to reverse?” width=”678″ height=”266″ />

4 saatlik grafikte, piyasa muhtemelen bir yükselişe hazırlanırken Polkadot fiyatının 26 doları destek seviyesi olarak belirlediğini görüyoruz. Polkadot fiyatı bu hafta yükselişe geçti. Cuma günü 25 dolara yükseldikten sonra, düşüşlerin ardından 25 – 26 dolar civarında yeni bir destek alanı kuruldu.

Daha sonra, DOT 7 Aralık’ta güçlü bir yükseliş gördü ve yerel bir yüksek seviyeyi 31,5 dolara ayarladı. Ancak, bir gün sonra konsolidasyondan sonra daha fazla yukarı yönlü hareket olmadı. DOT Perşembe günü tekrar düşüşe geçti ve Cuma günü erken saatlerde 26 dolarlık destek seviyesine ulaştı.

O zamandan beri, Polkadot fiyat hareketi yeni bulunan desteğin üzerinde işlem gördü. Muhtemelen bu fiyat hareketi gelişimi, potansiyel bir geri dönüş oluşumunu gösterebilir. Ancak, geçtiğimiz haftalardaki genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, DOT fiyatının önümüzdeki hafta tekrar düşüşe geçebilir.

Polkadot fiyat analizi: Sonuç

Polkadot fiyat analizi, fiyat 26 dolarlık desteğin üzerinde kaldığı için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOT’un yavaş yavaş tersine dönmeye ve önümüzdeki hafta tekrar yükselmeye hazırlandığını varsayıyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin