Sıcak Haber: Polkadot’un kurucusu o görevi bırakıyor!

Polkadot analizi: DOT düşen trend çizgisini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devam eden düzeltmeyi taşıyan azalan bir trend çizgisi, Polkadot(DOT) fiyatını 7,3$’a düşürdü. Bununla birlikte, kripto para fiyatı bu destekten bir sabah yıldızı mumuyla geri döndü ve ara sıra bir geri çekilmeye neden oldu. Şimdi ise fiyat 10 doların biraz daha üzerinde bulunuyor. 

Polkadot analizi için fiyat genel trend çizgisine yaklaştığını söyleyebiliriz. Dinamik direnç trend çizgisi ile uyumlu 20 DMA. Polkadot varlığındaki 24 saatlik işlem hacmi, %10’luk bir kayıp anlamına gelen 1.8 milyar dolardır.

Son dört ay boyunca, Polkadot(DOT) fiyatı, 23,5 ile 16 dolar arasında rezonansa giren menzile bağlı bir ralliye tanık oldu. Ancak, menzil direncinden yakın zamanda yapılan bir geri dönüş, azalan trend çizgisine yanıt verdi 

Polkadot analizi: Trend çizgisi kritik bölge

Kripto piyasasında geçen haftaki satışlar satış baskısını hızlandırdı ve DOT fiyatını 16 doların altına düştü. Sonuç olarak, düşüş altcoini %48 daha düşürdü. Onu 7.3 dolarlık desteğe düşürdü.

Ayrıca, bu desteğin düşük hacim dönüşü, kısa süre sonra hakim düşüş trendini sürdürecek olan küçük bir rahatlama rallisine işaret ediyor. DOT fiyatı şu anda %26.8’lik bir gün içi kazançla 11.05$’da işlem görüyor.

Alıcılar yükselmeye devam ederse, altcoin satış momentumunu yenilemek için genel direnç trend çizgisini yeniden test edecek. Olası geri dönüş, 7.3 dolarlık desteği tekrar ziyaret edecek ve düşüş eğilimini tehdit edecek.

Tersine, yükseliş momentumunda ani bir artış, yeni bir toparlanma rallisini başlatmak için direnç trend çizgisini kırabilir.

Teknik Analiz

MACD eğimi ani bir yükseliş gösterir ve sinyal hattı ile olan boşluğunu azaltır. Bir yükseliş geçişine yaklaşan bu çizgiler, alıcıları genel trend çizgisini kırmaya teşvik edebilir.

Bununla birlikte, 50 ve 100 günlük DMA arasındaki yakın tarihli bir negatif geçiş, 20, 50, 100 ve 200 DMA arasında düşüş eğilimini tamamlıyor. Ayrıca, bu DMA’ların altındaki madeni para fiyatı ticareti, en az dirence giden yolun aşağı doğru olduğunu gösteriyor.

  • Direnç seviyeleri – 14,2$ ve 17$
  • Destek seviyeleri – 10.2$ ve 7.3$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin