TRON (TRX) ve Cardano (ADA) artışa geçti
TRON (TRX) ve Cardano (ADA) artışa geçti

Piyasayı yeşile boyayan kripto paralar hangileridir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) fiyatında, geçen günlerde piyasada yavaş bir artış oldu. İlk 10’daki pek çok kripto para yeşil alanda işlem görmeye başladı. Piyasayı yeşile boyayan ve en büyük artışlar kaydeden kripto paralar sırasıyla EOS, IOTA (MIOTA) ve Ethereum (ETH)’dur. Yazım sırasında EOS %13 oranında, IOTA %6,81 oranında ve Ethereum %5,29 oranında yükseliş eğilimini devam ettirmekte.

Piyasayı yeşile boyayan kripto paralar boğaları çağırıyor

Ripple, dünkü ralliden sonraki 24 saat içinde %1,5 oranında bir büyüme gösterdi. Fiyat, 24 Mayıs ve 25 Mayıs tarihlerinde, 25 Mayıs’ın ilk saatlerine kadar uzanan ralli ile birlikte artış gösterdi. Ripple’da aylık fiyat artışı 0,58 dolardan başlayarak, sırasıyla 0,61 dolar, 0,63 dolar ve 0,64 dolara yükseldi. Ripple, düşüşünden önce 0,63 dolar seviyelerinde sabit kaldı. 25 Mayıs’ta, fiyat son birkaç saatteki kazanımları neredeyse tamamen geri döndüğü için keskin bir vuruş yaptı. Ripple fiyatı 0,60 dolarlık bir düşüş kaydettikten sonra, şu anda ticaret yaptığı 0,62 dolara kadar düzeltildi.

Ripple, ayı piyasasında beklenecek olan bir haftalık hayal kırıklığını yarattı. Ayılar son 2 haftada baskın olmasına rağmen, boğalar yavaş yavaş çekiş kazanmaya başlıyor. Geçen hafta, ayı piyasasında sıkıntı yaşayan birçok kripto para, Bitcoin Cash ve Ethereum gibi %1 bölgesinde büyüme kaydetti. EOS, ilk 25’te sadece çift hanenin bir göstergesi. EOS bu hafta performansı ile herkesi etkiledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin