Peter Brandt Bitcoin'in 1 milyon dolara çıkma ihtimalini değerlendirdi
Peter Brandt Bitcoin'in 1 milyon dolara çıkma ihtimalini değerlendirdi

Peter Brandt Bitcoin’in 1 milyon dolara çıkma ihtimalini değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ticaret efsanesi Peter Brandt, Bitcoin’in 1 milyon dolara çıkma ihtimalinin %50 olduğuna  inanıyor.

Neredeyse 50 yıldır emtia piyasasında çalışan bilgili bir trader olan Peter Brandt, Bitcoin’in akıllara durgunluk veren 1 milyon dolarlık bir seviyeye yükselip sıfıra düşme ihtimalinin eşit olduğuna inanıyor.

Bitcoin ve Brandt

Şimdi de Bitcoin ile ilgilenen efsanevi emtia traderı, Bitcoin ve BTC varlıkları hakkındaki görüşlerini tam olarak açıkladı.

Brandt, kendisinin bir Bitcoin maksimalisti olmadığını paylaştı. Bitcoin, gayrimenkul olmayan en büyük sahiplik öğesi. Yine de, BTC’nin şeker veya kereste gibi ticaret için sıradan bir varlık olduğuna inanıyor.

Bununla birlikte, benzer bir anlatıya sahip daha heyecan verici bir piyasa görmediğini iddia ediyor.

%50 ihtimal

Peter Brandt ayrıca Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşabileceği veya sıfıra düşebileceği konusunda da her iki sonucun da yüzde 50 şansı olduğu görüşünü paylaştı.

Bence 1 milyon dolara çıkma şansı %50 ve Sıfıra gitme şansı da %50.

Son zamanlarda, ABD merkezli Kraken borsasının CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşmasının muhtemel bir olay olduğunu ve bunun “çok makul” olacağını söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin