“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası!
Paypal kriptoa“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası! para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

PayPal’dan sürpriz iş ilanı! Kripto para alanına mı giriyorlar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PayPal tarafından yayımlanan son iş ilanı, şirketin kripto para alanına girmek üzere olduğuna dair şüpheleri kuvvetlendirdi. Kara para aklama konusunda uzman bir Blockchain direktörü arayan şirket, teknolojinin gücünden daha fazla yararlanmak istiyor.

Ekip üyesi, terörizm ve kara para aklama gibi mali suçları önlemenin yanı sıra Blockchain kullanım örneklerini değerlendirmekle görevlendirilecek. Aday ayrıca şirketin Blockchain portföyüne ilişkin riskleri gözden geçirirken Blockchain bahis fırsatları ve potansiyeliyle ilgili dış ortak toplantılarına öncülük edecek.

PayPal CEO’su, kripto para sahibi olduğunu açıklamıştı

Bu gelişme PayPal’ın kripto para ve Blockchain alanındaki ilk hamlesi değil.

Birkaç ay önce, Fortune dergisine bir röportaj veren PayPal CEO’su Dan Schulman, kişisel olarak Bitcoin sahibi olduğunu açıklamıştı. Ve geçen yılın haziran ayında PayPal, Facebook’un dijital varlık projesi Libra’ya katıldı. Ancak kısa süre sonra Libra Konsorsiyum’undan çekilen şirket, dünyadaki düzenleyicilerin tepkisiyle karşılaşan tartışmalı projeyi terk eden ilk üye oldu.

Schulman, PayPal’ın kendi girişimlerine odaklanmak için Facebook’un projesinden ayrıldığını söyledi.

Libra hakkında çok şey öğrendik. Ancak bu projenin dışındaki yol haritamızı ve yapmak zorunda olduğumuz şeyleri göz önüne aldığımızda, kaynaklarımızı kendi finansal gücümüze kanalize etmeye karar verdik.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin