Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Önemli Gelişme: Binance Coin yakım stratejisini değiştiriyor! BNB fiyatı etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden borsadaki ekibin BNB para yakma programını hızlandırmanın yollarını tartışacağını duyurdu. Zhao, Twitter takipçilerinden mevcut programın nasıl ayarlanabileceği konusunda bazı önerilerde bulunmalarını istedi.

CZ:

Bu hafta sonu ekibimiz BNB için Hızlandırılmış Yakım programını tartışıyor. Daha fazla ayrıntı gelecek. Ayrıca herhangi bir öneriyi veya parlak fikirleri memnuniyetle karşılıyoruz.

Normalde üç ayda bir Binance Coin yakımı yapılıyor

Binance borsası, 2017’de projenin teknik incelemesinde yer alan üç aylık kripto para yakma planına sadık kaldı. Belgeye göre, BNB para yakma aşağıdaki gibi tasarlandı.

1- Her çeyrekte yapılacak.

2- Binance, bu süre boyunca kârının %20’sini piyasadan BNB’yi geri satın almak ve yok etmek için kullanacak.

3- Nihai hedef, ICO sırasında basılan ilk 200 milyon BNB’nin %50’sini imha etmek olacak.

Coinmarketcap’e bakıldığında Binance Coin’in toplam arzının 176.406.561 olduğu görülüyor. Bu, Binance’in 100 milyon Binance Coin’i (BNB) yok etme yolculuğunun yaklaşık %24’ünü tamamladığı anlamına geliyor.

Binance temmuz ayında üçüncü yılını kutladı, bu da görevin %24’ünün yaklaşık 3,5 yıl sürdüğü anlamına geliyor. Matematiğe göre, mevcut kripto para yakma programının 100 milyon Binance Coin’i yok etme nihai hedefine ulaşması 10,5 yıl daha sürebilir.

Fiyat olumlu tepki verdi

Binance’teki ekip yeni bir kripto para yakma programı formüle ederse, nihai hedefe daha hızlı ulaşılacak ve azalan BNB arzı, talebe bağlı olarak değeri üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir.

BNB için olası bir hızlandırılmış para yakma programının haberi, kripto piyasalarında şimdiden tepkiye neden oldu. Bu haberin yazıldığı sırada Binance Coin (BNB), günü yaklaşık 30 dolardan açtıktan sonra 34 dolardan işlem görüyor. Bu, 24 saatten daha kısa bir sürede %13’lük bir artış anlamına geliyor.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin