Bitcoin Borsası Zebpay, Hindistan'daki faaliyetlerini sonlandırıyor
Bitcoin Borsası Zebpay, Hindistan'daki faaliyetlerini sonlandırıyor

Hindistan kripto para sektöründen çekiliyor mu? Önemli Bitcoin borsası faaliyetlerini sonlandırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın en önemli Bitcoin borsası olan Zebpay Borsası, bugün hizmetlerin sonlandırılacağını açıkladı. Bu duyuru, kripto paralarla ilgili banka işlemlerinde devam eden yasakların borsaların faaliyetlerini sekteye uğratmasından sonra geliyor

Bitcoin borsası Zebpay, Hindistan’daki faaliyetlerini sonlandırıyor

Zebpay Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Borsamızı durduruyoruz. Bugün saat 16.00’da, teslim edilmeyen siparişleri iptal edeceğiz ve paranızı Zebpay cüzdanınıza aktaracağız. Yeni sipariş kabul edilmeyecek. Zebpay cüzdanı, borsa durduktan sonra da çalışacak.

Zebpay, kullanıcılara fonlarının iade edileceğine dair güvence verirken, “düzenleyici ve bankacılık sorunları” nedeniyle Hindistan’da işlerine devam edemeyeceklerini belirtiyor. Borsa, banka hesaplarını kullanma olanaklarının sonlandırılmasının, “işlerini anlamlı bir şekilde işlemeye yönelik becerilerini engellediğini” söylüyor.

“RBI sorununa yanıt olarak borsamızı kapatmayı görmüyoruz.”

Hindistan’da bankacılık ile ilgili faaliyetlerin düzenleyici tarafı olan Hindistan Merkez Bankası, kripto paralarla uğraşan işletmelerle işlem yapan bankalara yasaklar uygulamaya devam ediyor. Fiat çekilmesi ve depolanması için eşler arası işlem gibi çözümler ile pek çok borsa sorunu çözmüş olsa da, Zebpay platformunda likiditenin azalması, şirketin kapanmasına yol açtı. WazirX’in kurucusu ve CEO’su Nischal Shetty, konuya yönelik şunları söyledi:

Çözümü P2P ile bulduk. RBI sorununa yanıt olarak borsamızı kapatmayı görmüyoruz. Bu düzenleyici belirsizliklere uyum sağlayan borsaların uzun vadede zafer kazanacağını düşünüyorum. Zebpay’ın kapanması ekosistem için büyük bir talihsiz. Çünkü rakiplerimizin olması iyi. Böylece trader’lar doğru borsalarda en iyi ticareti gerçekleştiriyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin