Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası
Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası

Önde gelen Bitcoin borsası, 23 işlem çiftini delist ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli Bitcoin ve kripto para borsası Poloniex, düşük işlem hacmi nedeniyle 23 işlem çiftini platformundan kaldıracağını duyurdu.

Önde gelen Bitcoin borsası, düşük işlem hacmi nedeniyle 23 işlem çiftini delist ediyor

15 Ağustos’ta yayınlanan bir tweette Poloniex, 16 Ağustos 2019’da düşük işlem likiditesi nedeniyle 23 işlem çiftini platformundan kaldıracağını açıkladı. Bu işlem çiftleri Poloniex’ten kaldırıldıktan sonra, her varlık bağımsız olarak borsada işlem görmeye devam edecek. Borsadan kaldırılacak olan işlem çiftlerinin listesi: LTC/XMR, DASH/XMR, ZEC/XMR, MAID/XMR, NXT/XMR, BCN/XMR, LSK/ETH, GNT/ETH, MANA/ETH, QTUM/ETH, STEEM/ETH, OMG/ETH, LOOM/ETH, SNT/ETH, CVC/ETH, KNC/ETH, GAS/ETH, BNT/ETH, LOOM/USDT, SNT/USDT, KNC/USDT, BNT/USDT, FOAM/USDC.

Poloniex, bu yılın başlarında 29 Mayıs’tan itibaren Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterileri için; Ardor (ARDR), Bytecoin (BCN), Decred (DCR), GameCredits (GAME), Gas (GAS), Lisk (LSK), Nxt (NXT), Omni Layer (OMNI)  ve Augur (REP) alım satımını durduracağını açıkladı. Poloniex, kararın ülkedeki belirsiz düzenleyici ortam tarafından tetiklendiğini söyledi:

Özellikle, ABD’deki düzenleyicilerin bu varlıkları menkul kıymetler olarak kabul edip etmeyeceğinden emin olmak mümkün değil.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin