Solana küllerinden doğdu: Bir diğer meme coin ise 6 haftanın zirvesinde…

Önde gelen analist, piyasa düzeltmesine rağmen bir altcoin’in üzerinde duruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bir türlü istenilen verim gelmedi. Yatırımcıların istediklerini alamaması süreci daha da stresli hale getiriyor. Şimdi sahne genellikle trader’ların…

Kısa vadede hatta 15 dakika ile 4 saatlik zaman dilimlerinde ciddi satışların olduğunu görüyoruz. Kâr satışları zaten yerinden kıpırdamayan varlıklar için büyük bir vurgun oluyor. Altcoin genelinde ise bireysel hareketler göze çarpıyor.

Her ne kadar bireysel hareket olsa da satışların gelmesiyle birlikte mumların iğne şekilde kalması göze çarpıyor. Önde gelen kripto analisti ise piyasanın düzeltme yaşamasına rağmen bir altcoin’i öne çıkardı.

Van de Poppe’un altcoin’i BNB

Yakından takip edilen bir kripto analisti, dijital varlık piyasalarında devam eden bir düzeltmenin ortasında büyük bir altcoin’in benzersiz bir güç gösterdiğini söylüyor.

Michaël van de Poppe, 614.000 takipçisine, önde gelen kripto değişim platformu Binance’in yerel tokeni Binance Coin hakkında yorumda bulundu. BNB’nin şu anda çekici bir piyasa yapısına sahip olan tek kripto paralardan biri olduğunu belirtti.

Yeni bir strateji oturumunda Van de Poppe, BNB boğalarının 215 ila 211 dolar arasında bir yere girerek bir ralli yakalayabileceğini söyleyerek şunları ekledi:

“USDT’ye karşı BNB, potansiyel olarak long’lara bakmaya geldiğinde bakacağım tek kripto para olabilir. Şu anda reddediyorduk ama aslında bir seviye kazanıyoruz…

Devamını görmek için burada kazanılan bir seviyeyi görmek istiyorum. Dolayısıyla, BNB’de uzun vadeli bakmak istiyorsanız, burada 216 ila 215 dolar arasında sahip olduğumuz aralığa bakmak mantıklı. Belki biraz daha savunmacıysanız 211 dolarda pozisyon alabilirsiniz. Ancak şu anda güç gösteren tek kripto para bu.”

Analist ayrıca  BNB’nin mevcut fiyatların kabaca %20 üzerinde olan 256$ seviyesine ulaşma yolunda olabileceğini söyledi. Michaël van de Poppe,

“BNB hala iyi görünüyor. ETH (Ethereum) üzerindeki yapı da buna benzer olduğunu düşünüyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin