featured

Köpek temalı bu 3 kripto para birimi, ayı piyasası bittikten sonra iyi bir satın alma fırsatı sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında ayıların hâkimiyeti devam ediyor. Bu yazıda, ayı piyasası bittikten sonra satın almayı düşünebileceğiniz köpek temalı en iyi 3 altcoin’den bahsedilecektir.  Birçok unsur şu anda piyasada ağırlık oluşturuyor. Her şeyden önce, artan enflasyon, merkez bankasının politikaları ve piyasadaki durgunluk şüpheleri yatırımcıları rahatsız ediyor

1.Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, Ethereum blockchain’inde kalıplanmış bir meme coindir. Üzerinde oluşturulan Shiba Inu köpek simgesi nedeniyle tanınabilir. Kripto hayranları, token’ın Dogecoin ile karşılaştırılabilir bir alternatif olduğunu düşünürken, bazıları onu “Dogecoin Katili” olarak adlandırıyor. Shiba Inu, 2020 yılında Ryoshi adlı bir firma tarafından yaratıldı.

Shiba Inu, Ekim 2021’de piyasa değerini 41 milyar dolara çıkaran devasa bir yükselişin ardından piyasada popülerlik kazandı. Yükselişi destekleyenlerden biri de Floki adlı yeni yavrusunun fotoğrafını tweetleyen Elon Musk’tı. Shiba Inu, piyasada Dogecoin’e kelimesi kelimesine rakip oldu ve bir noktada onu geçmeyi başardı.

Ekim 2021’in sonundaki tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmasının ardından Shiba Inu bazı kayıplar yaşadı. Ne yazık ki, ayı piyasası Kasım 2021’de başladı ve bu elbette köpek temalı Shiba Inu fiyatı üzerinde de güçlü bir etkiye sahipti. Fiyat, Kasım ayından Ocak ayının sonuna kadar neredeyse %75 oranında bir düşüş yaşadı. Takip eden aylarda da ek kayıplara da tanık olduk.

Shiba Inu fiyatı önümüzdeki birkaç ay boyunca sabit kalabilir. Meme coin, piyasa değerine göre ilk 20 kripto para birimi içinde kalmalı. Bu, Shiba Inu’yu en önemli kripto para birimleri arasında tutabilir ve bu nedenle gelecek için yatırımcıların iyi bir tercihi olabilir. Bu nedenle, Shiba Inu mevcut ayı piyasasına göre iyi bir varlık olabilir. Çünkü şu anda kripto paraların fiyatları o kadar düşük ki uzun vadede çok büyük getiriler sağlayabilirler. Kısa vadede ise daha büyük kayıplarla karşılaşabilir.

2.Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, kripto para piyasasındaki en popüler köpek temalı meme coin’dir. Proje, teknolojik özelliklerinden dolayı değil, gülünç bir şeyle Bitcoin ve diğer sayısız yeni kripto para birimi etrafındaki çılgınlığı önlemek için bir kripto para parodisi olarak kuruldu. Tüm dünyadaki internet kullanıcıları tarafından kullanılan açık kaynaklı bir kripto para birimidir. Tasarım Litecoin üzerine inşa edildiğinden, tüm güncellemeler Dogecoin’e de iletilecektir.

kripto para

Tesla CEO’su Elon Musk, esprili ve tartışmalı tweetleri sayesinde Dogecoin’i ana akım haline getirmeye destek verdi. Bu aşamada, daha fazla insan her yerde kripto para birimleri ile tanıştığı için kripto pazarını her yönden destekledi.

Gözde altcoin’in şu anki fiyatı 0,06604 dolar civarında bulunuyor.  Fiyatları 0,05 dolardaki tabanından yukarıya doğru çıkmasına zorlayan önemli bir satın alma dalgası ortaya çıktı. Bu, düşüş trendinin sona erdiğini gösterir. Yine de, genel olarak kripto piyasasına daha yakından bakmalıyız. DOGE’nin 0,05 dolardan başlatmaya çalıştığı kısa yükseliş trendine rağmen, 0,055 dolara doğru küçük bir geri çekilme için hazırlıklı olmanız tavsiye edilir. Fiyat 0,08 doları kırmayı başarırsa, yükseliş hareketi 0,10 dolara kadar devam edebilir.

3.Dogelon Mars (ELON)

Dogelon Mars token’ı, ünlü köpek temalı meme coin olan Dogecoin’den çatallandı. Tasarımcı, tasarımı sırasında insanların uyarlanabilir gereksinimlerine cevap verecek bir para birimi oluşturmaya çalıştı. Token’ın Tesla CEO’su Elon Musk’a bir saygı duruşu olarak tasarlandığı belirtilmelidir.

köpek meme coin

Elon Musk, tasarımından önce, birçok kişiyi meme coin’i sevdiren Dogecoin’in hevesli bir destekçisiydi. Tasarımcıya göre, ise kripto para birimi gibi yükseliş yaşamaya devam edecek. Geliştirici, kripto sektöründe dolandırılan veya saldırıya uğrayan çok sayıda kişiye yardım etmeyi planlıyor. Bununla birlikte içerik oluşturucular, saldırının hedefi olan piyasadaki kullanıcılara belirli miktarda token verileceğini dile getirdi.

Gelecekteki ELON fiyatları yükseliş gösterebilir ve Dogelon Mars sağlam bir yatırım olabilir.  ELON’un gelişimi, yalnızca o günün genel pazarının koşullarına bağlıdır. ELON’a yatırım yapmadan önce Dogelon Mars haritasına bakmak ve trendleri karşılaştırmak mantıklı olacaktır.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin