Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu:
Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu: "Artık eskisi kadar kayıp yaşanmayacak"

Ex-hedge fon yöneticisi Novogratz: “Pazar satıcı yorgunluğuna ulaştı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ex-hedge fon yöneticisi Michael Novogratz, Yahoo Finance’ın All Markets Zirvesi’nde kripto para ve cannabis stokları hakkında konuştu. Novogratz aynı zamanda, kripto dolar fiyatlarının bu ayın en düşük seviyelerine gerilemesinden bahsetti. Novogratz, kripto fiyatlarının geri sıçramaya başlayacağını söyledi.

Tanınmış kripto para birimi savunucusu cesur bir açıklama yaptı ve konuşmasında iki tartışmalı varlığa yer verdi.

Cannabis stoklarının nispeten hızlı bir şekilde büyüyeceğini düşünüyorum. Fiyatlar, geçen yılın Aralık ayındaki Bitcoin ve Ethereum’a benziyor.

Önde gelen cannabis üreticisi Tilray’ın hisse fiyatı, yaklaşık bir ay içinde 25 dolardan neredeyse 300 dolara kadar yükseldi ve ardından şu anki fiyatı 176 dolar seviyelerine geldi.

Novogratz, kripto para yatırımlarının hız kazanacağına inanıyor

Kripto para birimleri hakkında konuşmasına devam eden Novogratz, 2016 ve 2017’nin “klasik spekülatif küresel mania” ile karakterize olduğuna inanıyor.

Novogratz’a göre bu yıl kısa bir duraklama oldu, ancak pazar artık bir “satıcı yorgunluğu” yaşıyor ve tüccarlar bu bölümden sonra yeniden satın alma motivasyonunu yakalayacak.

Kurumlar yatırım yapmaya yönelecekler.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin