Büyük baskı altında kalan altcoin, kritik eşikte: Ya ölecek, ya zengin edecek!
Büyük baskı altında kalan altcoin, kritik eşikte: Ya ölecek, ya zengin edecek!

Büyük baskı altında kalan altcoin, kritik eşikte: Ya ölecek, ya zengin edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir süredir direnç trend çizgisinin yakınında kalan NEO, birkaç kez ret yedikten sonra satış faaliyetinde artış göstermeye başladı. Peki boğalar bu satışa dayanabilecek mi?

Önemli teknik noktalar:

  • NEO fiyatı 100 günlük EMA’ya ulaşmak için mücadele ediyor.
  • Ayrıca MACD ve sinyal çizgileri de yükseliş yayılımını artırmaya devam ediyor.
  • NEO’nun 24 saatlik işlem hacmi %25 düşüşle 225 milyon dolarda.

NEO’nun geçmiş performansı

NEO 19 dolardaki zayıf destek seviyesinin yakınında, satın alma baskısında ani bir büyüme gösteriyor. Kripto para birimi eçen hafta %20’lik bir sıçrama ile 20 dolarlık psikolojik işaretin ve 50 günlük EMA’nın üzerine çıktı ve bu da direnç trend çizgisine doğru bir ralli ile sonuçlandı. Ancak şimdi NEO, günlük mumlarda oluşan yüksek fiyat reddi fitillerinin gösterdiği satıcı odaklı trend çizgisini aşmak için mücadele ediyor.

NEO teknik analizi

Pek çok yükseliş reddi yaşayan NEO, 19 dolara düşme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Fakat yükseliş momentumu, bir koparma olasılığı sunan önceki girişimden önemli ölçüde daha yüksek.

Önemli EMA’lar (50, 100 ve 200), boğalar 50 günlük EMA’dan daha iyi performans gösterdiği ve 100 günlük EMA’ya yükseldiği için düşüş hizasını savunuyor. 50 günlük EMA’nın üzerinde kalma mücadelesi devam ediyor ancak 100 günlük EMA’nın kırılması, %20’lik bir fiyat artışıyla sonuçlanabilir.

RSI Göstergesi: RSI eğimi, direnç trend çizgisinde son iki zirvede trend çizgisi kırılma olasılığını artıran bir yükseliş sapması gösteriyor. Ayrıca, RSI eğimi, satın alma baskısındaki büyümeyi yansıtan aşırı alım bölgesinde yükselmeye devam ediyor.

MACD Göstergesi: MACD ve sinyal çizgileri, günlük grafikte yükseliş trendini korurken artan bir yükseliş yayılımı gösteriyor. Bu nedenle gösterge, satın alma baskısında bir patlama öngörüyor ve kırılma olasılığını gösteriyor.

Özetle, NEO teknik analizi bir yükseliş eğilimi gösteriyor ve alıcılar arasında bir yükseliş kırılması umudunu artırıyor.

Sırada ne var?

NEO fiyatı, trend çizgisi kırılmasıyla satın alma baskısında bir patlama yaşayabilir ve bu da 30 dolardaki 200 günlük EMA’ya %30’luk bir fiyat sıçramasına neden olabilir.

Diğer uçta, bir geri dönüş, fiyatı 19 dolara indirebilir ve %15’lik bir fiyat düşüşüne neden olabilir.

Destek Seviyeleri: 21 $ ve 19 $

Direnç Seviyeleri: 25$ ve 30$

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin