featured

Near Protocol (NEAR) fiyatı 1000 günün en düşük seviyesinde: Dip bulundu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Near Protokol (NEAR), 19 Ekim’de 0,97 dolara kadar geriledi. Bu, 1000 günden fazla süredir kaydedilen en düşük fiyat oldu ve yatırımcıları endişelendirdi.

Ayrıca teknik göstergeler de pek iç açıcı değil. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin altına düşerek hem haftalık hem de günlük zaman dilimlerinde düşüş işaretleri gösteriyor. Ancak bu aşağı yönlüf iyat tahminine rağmen, alçalan paralel kanaldan bir kırılma fiyat artışını tetikleyebilir.

Near Protokol (NEAR) fiyatı 19 Ekim’de 0,97 dolara ulaşarak 2020’den bu yana ilk kez 1 doların altına düştü.

Teknik göstergelerin de birden fazla zaman diliminde düşüş işaretleri göstermesi, durumun ciddiyetinin altını çiziyor. Peki NEAR fiyatı, ne zaman dibe ulaşacak?

NEAR yeniden 1 doların altında

NEAR fiyatı, Ocak 2022’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,60 dolara ulaştığından beri istikrarlı olarak düşüyor. Gözde altcoin’in fiyatı 2023’ün başında bir sıçrama yaptı. Ancak bu hareketi sürdürmede başarılı olamadı ve yeniden düşüşe geçti.

Ağustos ayında 1,25 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesinin ardından fiyat, hızla bir sonraki destek olan 0,80 dolara geriledi.

Bu olumsuz hareketlerin sonucunda NEAR nihayet 19 Ekim’de 0,97 dolara kadar düştü. Bu, son 1000 gündür kaydedilen en düşük seviye olması sebebiyle kritik bir önem taşıyor.

NEAR Protocol

Ayrıca, haftalık RSI da düşüş eğilimi gösteriyor. Piyasa koşullarını değerlendirirken yatırımcılar, piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu belirlemek ve bir varlığı ellerinde tutup tutmayacaklarına karar vermek için RSI göstergesini kullanır.

RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı yönlüyse boğaların hâlâ avantajı vardır. Ancak değer, 50 işaretinin altındaysa trend ayıların lehinedir.

NEAR için bu gösterge şu anda 50 işaretinin altında bulunuyor. Bu da düşüş eğiliminin net bir işaretidir.

NEAR fiyat tahmini: Fiyat ne zaman dibe ulaşacak?

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, Şubat ayından bu yana yaşanan düşüşün alçalan paralel bir kanal içinde sınırlı kaldığını gösteriyor. NEAR, kanalın direnç çizgisinin biraz altında 1 dolardan işlem görüyor.

Kanalın üst kısmındaki fiyat işlemlerinin yükseliş yönlü olduğu düşünülebilir. Ancak altcoin 1,10 dolarda bulunan destek noktasının altına düştüğü için geri kalan okumalar düşüş eğiliminde.

Ayrıca haftalık RSI’ya benzer şekilde günlük RSI da düşüyor. Eğer düşüş devam ederse fiyat %16 daha düşerek 0,80 dolardaki destek noktasına gerileyebilir.

NEAR

Bu düşüş yönlü NEAR fiyat tahminine rağmen, kanalın direnç çizgisinden bir kırılma yükseliş eğiliminin başladığı anlamına gelecektir. İyimser senaryo göz önüne alındığında altcoin’in fiyatı hızla %65 oranında yükselerek 1,60 dolardaki direnç noktasına dokunabilir.

Ayrıca göz atın: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği konseptini benzersiz bir şekilde ele alarak kripto para dünyasında yatırımcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Ayrıca başlatılan ön satış, iyi bir fırsat sunuyor. Kullanıcılara mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunarken, BTCMTX token’ları sayesinde bireysel yatırımcılar için daha güvenli bir yol oluşturuluyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip BTC madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara daha fazla kolaylık sağlar. Yani Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunuyor diyebiliriz.

Bitcoin Minetrix’i şimdi satın alabilirsiniz

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin