Elon Musk'ın annesi bile bu tokenin düşüşünü durduramıyor!
Elon Musk'ın annesi bile bu tokenin düşüşünü durduramıyor!

Elon Musk’ın annesi bile bu tokenin düşüşünü durduramadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Radio Caca (RACA), milyarder Elon Musk‘ın annesi Maye Musk tarafından kripto para birimi olarak lanse edilen NFT ve DeFi odaklı bir tokendir.

Maye Musk, projenin geliştirilmesine hiçbir zaman dahil olmadı; NFT koleksiyonuyla onurlandırıldı, bu yüzden Twitter profilinde kripto paradan bahsetti.

Radio Caca, metaverse olarak bilinen yeni bir sanal dünya inşa etme vizyonunu paylaşan kripto para meraklılarının desteğini almış bir DAO’dur.

Radio Caca bir Metaverse’de, Maye Musk’ın Mystery Box (MPB) NFT adlı koleksiyonuyla birlikte DeFi, NFT’ler ve P2E oyunlar gibi bazı güncel konseptleri bir araya getiriyor.

https://twitter.com/mayemusk/status/1397900435495731207?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1397900435495731207%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthecryptobasic.com%2F2022%2F02%2F21%2Felon-musk-mother-even-cant-help-this-coin-from-falling%2F

Radio Caca, iki nadir Maye Musk NFT’sinden elde edilen geliri, dünyanın en büyük borsası Binance’in ağaç dikme programına bağışladı.

Musk Plus Box (MPB) 1088 ve 1099 NFT’leri, Binance NFT pazarında açık artırmaya çıkarıldı ve toplam 543.368 dolar topladı.

26 Ağustos 2021’deki bir Metaverse panelinde Maye Musk, Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya NFT 1088 ve 1099’u verdi. Rádio Caca, bağışı 3 Şubat’ta bir tweet ile duyurdu.

Maye Musk, RACA tokenin yanında

Maye Musk, RACA tarafından taçlanan “NFT Mother” ve NFT koleksiyonu hakkında dokuz tweet attı. Musk’ın annesinin dijital dünyada çok fazla etkisi olduğu için tokenin fiyatında bir artış yaşandı.

Radio Caca’nın Maye Musk ile yaptığı en dikkate değer etkileşim, Binance’in kurucusu ve CEO’su CZ ile konuştuğu bir videoydu. Bu etkinlikte CZ, şaka yollu bir şekilde Musk’ın annesinden aldığı Maye Musk Mystery Box (MPB) hediyesinin değerli olduğunu bu yüzden bir gün Elon Musk’a satabileceğini söyledi.

Milyarder annenin tüm bu desteğine rağmen, RACA’nın fiyatı son altı ayda 0.011823 dolardan 0.001900 dolara düştü. Bu lansmanından bu yana %65’lik bir düşüşü ifade ediyor ve bu tür tokenleri teşvik eden büyük isimlerin vaatlerine inananlar için geniş bir uyarı niteliği taşıyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin