Morgan Stanley, DeFi'de yükselişe geçerken Uniswap, Yearn.Finance ve SushiSwap parabolik büyümeye hazırlanıyor
Morgan Stanley, DeFi'de yükselişe geçerken Uniswap, Yearn.Finance ve SushiSwap parabolik büyümeye hazırlanıyor

Morgan Stanley, DeFi’de yükselişe geçerken Uniswap, Yearn.Finance ve SushiSwap parabolik büyümeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Stanley’de Dijital Varlık Piyasaları Başkanı Andrew Peel, The Block tarafından düzenlenen bir panelde, merkezi olmayan finansa (DeFi) olan önemli ilginin 2021’de artmaya devam edeceğini söyledi.

Peel ayrıca, bu sektörün sağladığı teknolojinin önümüzdeki yıllarda “daha düzenli bir şekilde” kullanılacağını ve dijital finans altyapısında inovasyon için kullanılacağını savundu.

DeFi sektöründe etkileyici kazançlar

Bu arada, en iyi DeFi tokenleri yeni yıla doğru etkileyici kazançlar kaydetmeye devam ediyor.

Yearn.Finance (YFI) fiyatı 30.000 $ ‘ı hedefliyor

Yearn.Finance’den (YFI) sonra başlayan düşüş trendi, Eylül ayı başında 44.000 $ civarında rekor seviyeye ulaştıktan sonra başladı ve iki ay boyunca 7500 $ civarında sona erdi. Kasım ayı başlarında görülen belirleyici toparlanma, fiyatı Aralık ayında 31.780 dolara yükseltti.

Takip eden düzeltme, Fibonacci düşüş trendinin % 38,2 geri çekilmesinin bulunduğu 22.000 $ ‘da destek buldu. Şu anda, fiyat Fibo% 50 direncini destek olarak 26.000 $ ‘a düşürmüş gibi görünüyor, bu da 30.000 $’ lık bir sonraki Fibo geri çekilme seviyesinin hedeflenebileceğini gösteriyor. 30.000 $ ‘ın üzerinde, 36.500 $ bir sonraki engel olarak çalışabilir.

Aşağı yönde, destekler 26.000 $ ve 22.000 $ olarak görülebilir. Şu anda YFI, haftalık bazda % 6’dan fazla artışla 27.912 $ seviyesinde işlem görüyor.

Uniswap (UNI), son birkaç haftanın yeni zirvelerine tırmanıyor

Önceki üç günü  pozitif bölgede kapattıktan sonra, Uniswap (UNI) Cumartesi günü yükseliş momentumunu korudu ve üç haftadan fazla bir süredir 4,1950 $ ile en yüksek seviyesine tırmandı. 4 saatlik grafikte, UNI 4,50 $ ‘a uzanan yükselen bir kanalda işlem görüyor. 24 Kasım’da, fiyat bu seviyeye ulaştıktan sonra keskin bir U dönüşü yaptı ve dört günde % 20’den fazla kaybetti. UNI günlük 4,50 doların üzerinde bir kapanış yapmayı başarırsa, bir sonraki hedef olarak 5 ABD dolar (psikolojik seviye) görülebilir.

Aşağı yönde, yükselen kanalın orta çizgisi 4 dolar ve alt sınır 3,7 dolar, kısa vadeli destek seviyeleri olarak görülebilir.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap, yükselişini art arda üçüncü bir haftaya kadar uzattı ve en son 2,98 dolardan işlem gördü, günlük ve haftalık bazda sırasıyla % 5,6 ve % 25 artış gösterdi. Bununla birlikte, günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi aşırı alım bölgesine yaklaşıyor ve bu, fiyatın bir sonraki etaptan önce teknik bir düzeltme yapabileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, eğer SUSHI günlük grafikte görülebilen yükselen kanalda kalırsa, alıcılar muhtemelen fiyatı kontrol etmeye devam edecek. Kanalın alt limiti şu anda 2,4 dolar civarında bulunuyor ve fiyat bu seviyenin altında günlük bir kapanış yapmadıkça, yıl sonuna doğru 3,5 dolara ulaşılabilir.

Merkezi olmayan finans alanındaki kurumsal ilginin 2021’de bozulmadan kalması beklenen büyümeyle birlikte, DeFi tokenleri güçlü bir dördüncü çeyrekten yararlanmaya çalışıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin