MoneyGram CEO'sundan çarpıcı stabil coin yorumu!
MoneyGram CEO'sundan çarpıcı stabil coin yorumu!

MoneyGram CEO’sundan çarpıcı stabil coin yorumu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son yıllarda, büyük şirketler kripto para birimlerini bünyelerine dahil etmenin yollarını arıyorlar. Doğal olarak, bu şirketler, kendileriyle ilişkili herhangi bir sorumluluk veya risk olmaksızın blockchain sisteminden faydalanmak istiyorlar.

MoneyGram, bu yeni trende katılan en son şirkettir. Bloomberg raporuna göre MoneyGram International, insanların stabil coin göndermesine ve bunları stabil coin’lere dönüştürmesine izin verecek yeni bir hizmet oluşturmak için Stellar (XLM) blockchain ile ortaklık kurdu.

Hem yatırımlarında daha fazla fiat kapsamı isteyen kripto meraklıları hem de geleneksel finansal sistemlerden tamamen uzaklaşmayı bekleyen yatırımcılar için büyük bir haber.

Bloomberg medyasıyla yapılan bir röportajda MoneyGram CEO’su Alex Holmes, stabil coin’lerin önemli bir değişim aracı olarak yükselmeye başladığını söyledi.

Holmes dedi ki;

Kripto dünyası ve fiat dünyası bugün gerçekten uyumlu değil. Kripto dünyasından fiat dünyasına bir köprü olmaya çalışıyoruz.

MoneyGram, insanların bakiyelerini Circle Internet Financial’ın sabit parasına dönüştürmek için Stellar ile birlikte çalışıyor. Bu, daha sonra Money Gram’ın ödeme işleme sistemi aracılığıyla para çekmelerini sağlayacaktır.

Bitcoin Price Chart

Stabil coinler yeterince güvenli mi?

Son zamanlarda, stabil coinler hakkında çok fazla konuşma yapıldı. Bunlar, fiat para birimine bağlı kalmak üzere tasarlanmış kripto varlıklardır. Bununla birlikte, stabil coin’lere olan güven Terra’nın dolar sabitini kaybetmesiyle sarsıldı. Bu olay kripto topluluğunda çok fazla kaosa neden oldu.

MoneyGram, insanlar fiat para birimleriyle sabitlerini korumak isteyen kripto varlıklarını sorguladığında projeyi duyurdu.

Kripto para birimleri bir süredir belirsiz, ancak Holmes hâlâ onların geleceğine inanıyor.

Kripto son zamanlardaki satışlara ve oynaklığa rağmen uzun bir süre burada olacak. Bunu benimsemenin, ana akım haline getirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca önümüzdeki birkaç yıl içinde dijital varlıklar, kripto ve blockchain alanında çok daha fazlasını yapacağız ancak bazı insanlar bu konuda olumlu, bazıları ise değil.

2019 yılında MoneyGram, ürününü sınır ötesi ödeme ve döviz takası için kullanmak üzere Ripple ile bir ortaklık imzaladı. Ancak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) buna karşı şikayette bulunmasının ardından Ripple ile olan ortaklığını sonlandırdı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin