İşte Monero cüzdanına eklenen yeni özellikler ve tasarımlar
İşte Monero cüzdanına eklenen yeni özellikler ve tasarımlar

Monero cüzdanına eklenen yeni özellikler ve tasarımlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero (XMR) cüzdanı, geçen ay Monero ekibi tarafından açıklandı. Bu yeni cüzdan, Monero topluluğu için fayda sağlayacak yeni tasarımlar ve özellikler içeriyor. BU yeni cüzdan, özel anahtar özellikleri, eksiksiz güvenlik ve gizlilik, daha hızlı işlemler ve istemci tabanlı işlemler sunuyor. İşte Monero cüzdanına eklenen yeni özellikler ve tasarımlar.

İşte Monero cüzdanına eklenen yeni özellikler ve tasarımlar

Cüzdan, 10 dil desteği ve maksimum miktar aktarımı için genişletilmiş depolama yeteneği de dahil olmak üzere, tüm özellikleri nedeniyle, topluluktan ve kripto para dünyasından büyük ilgi topladı. Monero, merkezi olmayan bir ağdır ve bir kullanıcı ağı tarafından çalıştırılır. Ticaret ağdaki dağıtılmış fikir birliği ile teyit edilir. Monero güvenli bir ağ ve herhangi bir üçüncü tarafın önlenmesini sağlar.

Diğer üst kripto para birimlerinden farklı olarak, bu Blockchain, kullanıcılara işlemin miktarlarını gönderme ve alma arasındaki tüm adreslerin bulanıklığıyla daha fazla güvenlik ve gizlilik sağlar. Bu, Monero Blockchain teknolojisinin belirli bir kullanıcıya bağlamanın ve kimliklerin gerçek dünyadaki eşleşmesini engellemesini sağlar. Anlaşmaların ayrıntılarını gizlemek için halka imza ve gizli işlem ekosistemini kullanır.

Monero cüzdanı özellikleri nedeniyle fazlaca tercih ediliyor

XMR cüzdanının temel özellikleri, tamamen müşteriye dayalı olması, bir hesabın anında oluşturulması, hızlı işlemlere erişebilmesi, birden çok dili destekleyebilmesi, herhangi bir kayıt gerektirmemesi ve kolay erişime olanak sağlaması nedeniyle tercih ediliyor. Yakında eklenecek daha fazla özellik hakkında en son güncellemeler olacak. Ek olarak, Monero Classic, MoneroV ve Monero Original gibi dallı zincirlere kolay erişim içerecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin