featured

Mike Novogratz: “2019’un ilk çeyreğinde Bitcoin rallisine hazır olun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası, Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in büyük bir büyüme için konumlandırıldığını iddia ediyor. Novogratz’a göre bu sayede kurumlar lider kripto paraya yatırım yapıyor ve büyük ortaklar bunu kabul etmeye başlıyor.

Mike Novogratz: “Bitcoin, büyük yükseliş için hazırlanıyor!”

Novogratz ayrıca, Microsoft ve Starbucks gibi büyük şirketlerin, müşterilerinin Bitcoin kullanmalarına izin vereceğini ve kısa vadede daha fazla kurumun kaçırma korkusu (FOMO) nedeniyle Bitcoin’e yatırım yapacağını söyledi. Novogratz açıklamalarına şunları ekliyor:

“İnsanlar rahatça Bitcoin’e uyum sağladıkça fiyat yükselecek gibi hissettiriyor.”

Fortress Investment Group’un eski müdürü Novogratz, geçtiğimiz hafta Bitcoin’in 6.800 dolar, 8.800 dolar ve 10.000 dolarlık büyük direnç seviyelerini geçerek yıl sonuna kadar yüzde 30’luk bir artış yaşayacağını söyledi. Novogratz açıklamalarına şunları ekliyor:

“Gelecek yılın ilk çeyreğinde onun gerçekten ilerlediğini görmeye başlayacaksınız.

“Daha fazla insan Bitcoin’i altına benzer bir değer deposu olarak görecek.”

Citigroup ve Morgan Stanley geçtiğimiz ay, kripto para birimlerini saklamak için çözümler planladıklarını açıkladı. Bu arada Coinbase ve Bitgo, kurumların kripto para pazarına girmek için kullanabilecekleri ürünler sağlayarak, saklama çözümlerini düzenledi.

Novogratz, sistem içinde ve çevresinde saklama hizmetleri ve servis sağlayıcıları ortaya çıkmaya başladığında bunun emeklilik fonları ve bağışların Bitcoin’e kaymasını sağlayacağını ekliyor. Novogratz’a göre Bitcoin sonunda bireysel portföylerin bir parçası olacak ve daha fazla insan Bitcoin’i altına benzer bir değer deposu olarak görecek.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin