Ünlü milyarder Mike Novogratz, Bitcoin gidişatını değerlendirdi!
Ünlü milyarder Mike Novogratz, Bitcoin gidişatını değerlendirdi!

Ünlü milyarder Mike Novogratz, Bitcoin gidişatını değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mike Novogratz, birçok fiat para birimi ABD doları karşısında değerlerini kaybetmeye devam ettiği için Bitcoin’in geleceğinin parlak olabileceğini düşünüyor.  Bitcoin bir enflasyon koruması görevi göremedikten sonra, savunucuları en büyük kripto parayı savunacak başka argümanlar arıyor. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, dünyanın en büyük kripto parasının durumunun iyi olduğunu söylemeye devam ediyor.

Novogratz, Türk lirası, Arjantin para birimi ve diğer itibari para birimlerinin sert bir şekilde satıldığını vurguladı.  Doların diğer itibari para birimleri karşısındaki gücünü ölçen ABD doları endeksi, son yirmi yılın en yüksek seviyesine yükseldiğine dair dikkat çekti.

FED faiz artışı devam edecek mi?

Ancak Novogratz, büyüyen açık nedeniyle uzun vadede işlerin “bozulmadığını” görmenin zor olduğunu söylüyor. Washington D.C.’deki politikacıların sorumlu davranması gerektiğini söylerken her iki taraftaki popülizmin yargılarını bulandırabileceğine inanıyor.

Novogratz, ABD Federal Rezervi parasal genişlemeye geri dönerse Bitcoin fiyatının toparlanacağını defalarca tekrarladı.

Ancak şimdilik, Fed’in sıkı para politikasından vazgeçtiğine dair bir işaret yok. Yakın zamanda üst üste üçüncü 75 baz puanlık faiz artırımını uyguladıktan sonra, merkez bankası enflasyonu dizginlemek için gelecekte faiz oranlarını artırmaya devam edecek gibi duruyor.

Bazı takipçiler Novogratz’ın son yorumuna yanıt verdi. Bir kullanıcı, “Ponzi şeması başarısız olursa” dedi. Başka bir Twitter kullanıcısı, proje Mayıs ayında çökmeden önce milyarderin meşhur Luna çöküşünü nasıl gösterdiğini hatırladı. Yazım sırasında, Bitcoin fiyatı 19.000 dolar seviyesinin biraz üzerinde işlem görüyor.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin