Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz açıkladı: Bitcoin yakında 30.000 doları geri alacak mı?
Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz açıkladı: Bitcoin yakında 30.000 doları geri alacak mı?

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz açıkladı: Bitcoin yakında 30.000 doları geri alacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital’in kurucusu ve milyarder kripto para birimi yatırımcısı Mike Novogratz, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in yakın gelecekte 30.000 dolar seviyesini geri kazanma ihtimalinin düşük olduğuna inanıyor. Novogratz, lider kripto paranın şimdilik menzile bağlı olarak hareket edeceğine inanıyor.

Bitcoin fiyatından kısa vadede ne beklenir?

Galaxy Digital’in kurucusu, önemli kurumsal sermaye girişlerinin olmaması nedeniyle Bitcoin boğalarının yükseliş baskısı yapmasını beklemiyor. Aynı zamanda Novogratz, kimsenin geri adım attığını görmediğini iddia ediyor, bu da Bitcoin fiyatının yakın gelecekte önemli ölçüde düşmesinin muhtemel olmadığı anlamına geliyor.

Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, kısa süre önce en büyük kripto para biriminin bu seviyeye ulaşmasının sadece “an meselesi” olduğunu iddia ederek 100.000 dolarlık fiyat tahminini yeniden doğruladı.

Ancak Novogratz Bitcoin fiyatı hakkında bu kadar iyimser değil. Galaxy Digital CEO’su, ABD Federal Rezervinin faiz oranlarının yükselmesi nedeniyle kripto coşkusunun yakın zamanda geri geleceğine inanmıyor.

Citibank, gişe rekorları kıran işlerin durgunluk korkularını yatıştırdığını bildirdikten sonra, Fed’in yakın gelecekte 100 baz puanlık bir artışı onaylama yolunda olabileceğine inanıyor.

Novogratz, uzun vadede Bitcoin’de yükselişini sürdürüyor. Kripto para yatırımcısı, dünyanın en büyük kripto para biriminin önümüzdeki beş yıl içinde potansiyel olarak 500.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. Bitcoin şu anda Temmuz ayında en iyi 2022 ayını kaydettikten sonra büyük spot borsalarda 24.000 dolar seviyesinin altında işlem görüyor.

Galaxy Digital zararını açıkladı!

8 Ağustos Pazartesi günü, Galaxy Digital 554 milyon dolar zarar açıkladı. Şirketin net kaybı, 2022’nin ikinci çeyreğinde üç aylık zararının iki katından fazla arttı. Terra (LUNA), dijital varlık yönetimi şirketinin en büyük yatırımlarından biriydi. Galaxy Digital, ekosistemin çöküşünden büyük ölçüde etkilendi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin