Mickey Mantle beyzbol kartı satışa çıkarıldı
Mickey Mantle beyzbol kartı satışa çıkarıldı ve ödeme olarak kripto paralar kabul ediliyor

Mickey Mantle beyzbol kartı satışa çıkarıldı ve ödeme olarak kripto paralar kabul ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mickey Mantle beyzbol kartı satışa çıkarıldı ve ödeme olarak kripto paralar kabul ediliyor. Ex-NFL oyuncusu Evan Mathis, Super Bowl 50’yi kazandığında Broncos üyesiydi. Evan Mathis 3,5 milyon dolarlık Mickey Mantle beyzbol kartını ihaleye çıkardı. Associated Press (AP) haber ajansının 24 Mart’ta bildirdiğine göre, ödeme olarak Bitcoin’i kabul etmeye hazır.

Mickey Mantle beyzbol kartı spor dünyasının Mona Lisa’sı olarak kabul ediliyor

Mantle tarafından 3,5 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen ve “spor kartı dünyasının Mona Lisa’sı” olarak tanımladığı kart, Heritage Auctions tarafından 1952 bahar koleksiyonundan geliyor. Karşılaştırma için, açık artırmada bir kart için ödenen en yüksek fiyat iki yıl önce 1909 Honus Wagner kartı için 3,12 milyon dolardı.

Evan Mathis yeni bir ev satın almak için kartı satıyor

Ailesi için yeni bir ev satın almak için kartı satan Evan Mathis, potansiyel alıcıların havuzunu genişletmek için kartın satışında ödeme olarak Bitcoin gibi kripto paraları kabul edeceğini söyledi. Evan Mathis bunun nedenini şu sözlerle açıkladı:

Kartın satışında ödeme olarak kripto paraları kabul ediyorum. Çünkü kripto dünyasında bir sürü yeni para yaratıldı. Bazı yeni zenginliklerini çeşitlendirmek isteyebilecek çok fazla insan var. Ben sadece hedef pazarını biraz yaymak ve bu insanlara değerlendirmeleri için bir şans vermek istedim. Ayrıca kartı satınca hiç pişman olacağımı sanmıyorum. Çünkü kart yerine göstermek için güzel bir evim olacak.

Kart PSA tarafından 9 olarak derecelendirildi

Topps’in ilk beyzbol kartları setinin bir parçası olarak çıkarılan Mantle kartı, Heritage Auctions tarafından sadece bir ilkbahar koleksiyonunun marquee eseridir. Kartın altı versiyonundan biri, önde gelen spor hatıra kimlik doğrulamalarından biri olan PSA tarafından 9 olarak derecelendirildi ve üçü de 10 puan kazandı.

Evan Mathis şu anda sahibi olduğu kartı satarken, bir gün Mint 10 versiyonlarından birini satın alma düşüncesini de dile getirdi.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin