Michael Moro: “Bugün aktif olan kredilerden, sadece üçte biri riskten korunma için kullanıldı.”
Michael Moro: “Bugün aktif olan kredilerden, sadece üçte biri riskten korunma için kullanıldı.”

Michael Moro: “Bitcoin ve Ethereum’un düşüşü kısa pozisyonlardan kaynaklanmıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde, en büyük tezgah üstü kripto para satıcılarından biri olan Genesis  Global Trading’in CEO’su Michael Moro, kredi portföyünün üçte ikisinin kısa pozisyonlar (short) ile ilgili bir şey için kullanılmadığını söyledi.

Michael Moro: “Bugün aktif olan kredilerden, sadece üçte biri riskten korunma için kullanıldı.”

CNBC Fast Money ile yaptığı röportajda Moro, bugün aktif olan ya da 30 Eylül itibariyle 130 milyon dolar değerindeki kredilerden, sadece üçte birinin riskten korunma veya kısa vadeli kullanım için kullanıldığını söyledi. Bununla birlikte, kredi portföyünün %60’ı hala Bitcoin’de olduğunu vurguladı.

Röportajda, çeşitli kurumlara Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları ödünç verme ve bu kurumların bu kripto para birimlerini açığa satış yapmak için kullanıp kullanmadıkları gibi ilginç tartışma konuları ele alındı. Bitcoin, diğer varlıklar gibi, bir vadeli işlem pazarına sahip ve yatırımcılar genellikle vadeli işlem sözleşmelerini bir düşüş zihniyetiyle ve Bitcoin fiyatlarının gelecekte düşeceği tahminiyle satmaktadır.

Michael Moro: “Bitcoin’in tekrar 10.000 dolara yükselme olasılığı var.”

Moro, verdikleri kredilerin %90’ından fazlasının kısa vadeli kullanılmadığını ve bunun yerine işletme sermayesi veya arbitraj amacıyla kullanıldığını ekliyor. Ayrıca Moro, Eylül ayı itibarıyla Ether kredilerinin, toplamın yüzde 4’ünü oluştururken çoğunluğun Bitcoin’de olduğunu vurguluyor. Moro, açıklamalarına şunları sekliyor:

Bu nedenle, Bitcoin veya Ethereum’un fiyat düşüşünün nedeni kısa vadeli kredilerden kaynaklanmıyor.

Tartışmanın bir diğer önemli konusu da, Bitcoin’in fiyat tahmini ve piyasanın mevcut yıl için en düşük Bitcoin fiyatlarına şahit olup olmadığıydı. Moro’ya göre, Bitcoin fiyatının 5.000 dolar seviyesinden sonra 10.000 dolara tekrar yükselme olasılığı var.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin