MEXC Launchpad’in ikinci aşaması Genopets (GENE) projesi ile başladı
MEXC Launchpad’in ikinci aşaması Genopets (GENE) projesi ile başladı

MEXC Launchpad’in ikinci aşaması Genopets (GENE) projesi ile başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMEXC Global, Türkiye saati ile 11 Kasım 19:00’da Launchpad etkinliğinin ikinci aşaması resmi olarak başladı. Genopets (GENE), Solana ekosisteminden “move-to-earn” mekanizmasına sahip bir GameFi projesidir. Aynı zamanda MEXC ve ByBit’in ikinci ortak projesidir.

MEXC Global verilerine göre, ilk Launchpad etkinliğinde yeni proje CropBytes’ın (CBX) Launchpad’i yüzde 3.080 artış gösterdi. Katılım ve kazanma oranı yüzde 90’ın üzerindeydi. En yüksek artış oranına göre, tek bir biletin kazanabileceğini en yüksek gelir ise 1.450’den fazlaydı.

MEXC Launchpad, MEXC’nin MX sahipleri için başlattığı ve dünya genelinden kullanıcılara proje Token’larını düşük masraf ile erkenden yatırım yapma fırsatı sunduğu faydalı bir girişimdir.

MEXC, Launchpad aşamasında iki büyük güncelleme yaptı. İlk olarak kullanıcı katılım sınırı azaltıldı. Yalnızca 100 MX birikim ile katılmak mümkün hale geldi. İkinci olarak ise tek bir bilet ile kazanan kullanıcılar için belirlenen sınır artırıldı.

Kurallara göre katılım hakkı kazanan kullanıcılar, 0,8 USDT’ye GENE satın alabilecek. 11 Kasım 19:00 ile 16 Kasım 18:59 arasındaki “Snapshot” (Blockchain’in anlık görüntüsünü alma) sürecinde daha fazla MX token sahibi olan kullanıcılar, daha yüksek alım şansına sahip olacaklar.

Genopets hakkında

Genopets (GENE), Solana ekosisteminde geliştirilen bir “move-to-earn” NFT oyunudur. Oyuncular generatif özelliklere sahip NFT hayvanlar olan Genopet’leri ücretsiz olarak oluşturabilirler. Genopet’ler, oyuncuların savaşarak, PvE olarak boss’lar ile dövüşerek, Genopet’lerini gezintiye çıkararak ve yemek sonrası yürüyüş yaparak kazandıkları XP’ye (deneyim puanı) bağlı olarak büyür ve gelişirler.

Axie’ye (AXS) benzer olarak Genopets de GENE ve KI’yi içeren iki para birimli model kullanır. GENE, tıpkı AXS gibi Genoverse’de sahipliği temsil eden bir yönetim Token’ıdır. Token sahiplerinin gelecekteki oynanabilirlik konusunda oy vermelerine veya ödül için stake etmelerine olanak sağlar. KI de SLP’ye benzeyen ve yaşam alanı satın almak/oluşturmak, Genopet’lerin gelişimini hızlandırmak ve diğer dövüş öğelerini satın almak için kullanabilecekleri bir oyun içi ödül Token’ıdır.

Bahsedilmeye değer bir diğer konu da, Genopets geçtiğimiz günlerde 8,3 milyon dolarlık ilk fonlama turunu tamamladı. Dünyanın en büyük merkeziyetsiz GameFi organizasyonu Yield Guild Games’ten yatırım almayı başardı. Fonlama turuna katılan diğer kuruluşlar arasında Konvoy Ventures, Pantera Capital, Alameda Research, Solana Capital, Xoogler Ventures, Mechanism Capital ve daha birçok isim yer aldı.

MEXC Global hakkında

Nisan 2018’de kurulan MEXC Global, küresel ticaret mevzuatına uygundur. Spot, vadeli işlemler, marj ticareti, kaldıraçlı ETF alım satımı ve staking hizmetlerini bir araya getiren platformdur.

MEXC Global; Ethereal, Polkadot ve Solana gibi açık blockchain ekosistemi projelerine, bunun yanı sıra DeFi, NFT, Layer2, Metaverse, GameFi ve DAO’ya ciddi yatırımlar yapmıştır. Yüzlerce proje, Binance ve Coinbase’de listelenmeden önce MEXC borsasında boy gösterir.

MEXC Global, bu yılın Ekim ayında dünya genelinden kullanıcılara spot ve vadeli işlemlerin avantajlarını bir araya getirerek daha iyi hizmet vermek için, vadeli işlemler alım satım platformu ByBit ile stratejik iş birliği yaptığını duyurdu.

MEXC Launchpad etkinlikleri için lütfen şu bağlantıları ziyaret edin;

Kore: https://www.mexc.la/ko-KR/Launchpads/assessment

Vietnam: https://www.mexc.la/vi-VN/Launchpads/assessment

Türkiye: https://www.mexc.la/tr-TR/Launchpads/assessment

___________________________

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin