featured

MEXC Global, depremin ilk gününden bu yana yardımlarını esirgemedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2018 yılında kripto para piyasasında hizmet vermeye başlayan MEXC borsası, Türkiye’deki depreme sessiz kalmadı. 170’den fazla ülkede ve milyonlarca kullanıcısı bulunan kripto para borsası, ülkemizde de fazlasıyla kullanılıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depremin üzerinden 104 saat geçti. Arama kurtarma ekipleri yeni mucizeler için büyük çaba sarf ediyor. Arama çalışmaları devam ederken yardımların devam ettiğini de görebiliyoruz.

MEXC, 6 Şubat Pazartesi günü, erken saatlerde yardımlar başladı. Sabah saatlerinde özel bir ekip kuran MEXC Türkiye 1 milyon TL değerinde yardım fonu belirledi. 7 – 8 – 9 Şubat, yardımlarla beraber toplamda 2 milyon TL’lik yardım yapıldı. İlk belirlenen fonun üzerinde bağış toplandı.

Kripto para borsası ayrıca 3. tur yardımında temel ihtiyaç ve gıda yardımında bulundu. Birçok yerel kripto borsalar gibi MEXC’de depremzedeler için sessiz kalmadı. Kripto para borsasının çıkardığı yardım aracı bugün saat 12’de yardım bölgesi ulaştı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin