Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!
Dev firmadan 1 milyar doların üstünde yeni Bitcoin alımı geldi!

Meşhur analist Bitcoin fiyatı iki kat artacak dedi, tarih verdi! “Stabilcoinler BTC’yi 100 bin dolara taşıyacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 50.000 doların sadece birkaç bin dolar altında işlem görüyor. Bir kripto analistine göre, önde gelen kripto para birimini 100.000 dolara itmek için kenarda bekleyen 1 milyar dolardan fazla stablecoin var. Bu kripto paraların önümüzdeki otuz ila altmış gün arasında harekete geçmesi söz konusu.

“Bekleyen stabilcoinler Bitcoin fiyatını iki katına çıkarabilir” iddiası

Tüm bu sermayenin fiyatları daha da yükseltmek için yakında kullanılabileceği belirtiliyor.

Bitcoin, neredeyse bir yıl öncesine kadar, Kara Perşembe’den bu yana durdurulamaz bir yükseliş trendine sahip.

Salgının başladığı geçen Mart ayından bu yana, kripto para birimi finans alanında bir yıldıza dönüştü ve kârın zayıf olduğu, paranın değer kaybettiği bir dönemde beklenenin ötesinde geri dönüşler sağladı.

Kripto trader’ı Jacob Canfield’a göre kurumsal sermaye seli, bir yıl boyunca Bitcoin’in fiyatını 4.000 doların altından 48.000 dolara çıkardı, ancak iki ay içinde bu fiyat ikiye katlanabilir. Canfield, bu kadar kısa sürede böylesine muazzam bir yükseliş hareketi için katalizörün, 1 milyar dolarlık stabilcoinlerde olduğunu iddia ediyor.

Tether, USD Coin, Paxos ve diğerleri gibi sabit paralar dolara 1’e 1 bağlı, dolayısıyla “sabit” kategorisine giriyorlar. Stabilcoin arzı arttıkça Bitcoin, Ethereum ve altcoin piyasasının geri kalanının fiyatları da yükseliyor.

Tether’lerin basılması ile Bitcoin fiyat artışı arasındaki korelasyon yıllardır teorik olarak biliniyor ancak şimdiye kadar bu tür sonuçlar üretmekte çok da iyi olamadılar.

Coinbase Pro’da son zamanlarda büyük BTC siparişleri vermek için stabilcoinler kullanıldı. Analistler, yükseliş trendi sırasında ilk kripto para birimi için “roket yakıtı” gibi olduğunu söylüyorlar.

Son günlerde stabilcoin aktivitesi, Telsa’nın Bitcoin satın alma haberlerinden önce aniden yükseldi. Teori, faaliyetteki artışın şirket adına BTC satın alınması olduğu yönünde.

Tesla, şirket rezervlerine eklemek ve nakit varlıklarını çeşitlendirmek için 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldı ve bu, kayıtlardaki en büyük günlük yeşil mumun takip edilmesine neden oldu. Ancak o zamandan beri direnç, kripto para biriminin 50.000 doları aşmasını engelledi.

Bir başka 1 milyar dolarlık stabilcoin, 50.000 doların kırılmasına neden olabilir, ki bu da şu anda büyük bir psikolojik engel.

Beklenen yükseliş gerçekleşebilirse, Canfield’ın Bitcoin’in iki ay içinde 100.000 dolara çıkabileceği teorisi o kadar da zor görünmüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. 14 February 2021, 00:09

    Jacob Canfield > Joseph Canfield olarak yazılmış.

    Reply
Bizi Takip Edin