featured

Meme coinler, PEPE fiyatının yüzde 15 artmasıyla yükselişe geçti: Yeni bir ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk sekiz meme coinin işlem hacimleri son 24 saat içinde önemli ölçüde artarken küresel kripto işlem hacmi son iki günde iki katına çıktı. Kripto piyasasının 24 saatlik işlem hacmi 19 Haziran’da 20 milyar dolar civarındaydı. Ancak şu anda önemli kripto para birimlerinin çoğu yükseldiği için 48 milyar doların üzerinde seyrediyor.

Ayrıca meme paralarının piyasa değeri ve işlem hacmi geçtiğimiz gün önemli ölçüde arttı. CoinMarketCap (CMC) tarafından sağlanan verilere göre, varlık sınıfı piyasa değerinde yaklaşık yüzde 4’lük bir artışa tanık oldu ve yazı yazıldığı sırada 14,92 milyar dolara ulaştı.

Meme coinlerin işlem hacmi artış gösteriyor!

Verilere göre meme coin işlem hacmi 780 milyon dolara tırmanarak yüzde 49’luk bir artış gösterdi. Bu işlem hacminin 581 milyon dolardan fazlası ilk üç meme varlığına aittir: Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Pepe (PEPE).

CMC’ye göre ilk üç meme coininin 24 saatlik fiyat hareket grafikleri neredeyse aynı. Ancak Pepe geçtiğimiz gün ilk sekiz meme temalı kripto para arasında en çok kazanan oldu.

meme coin
PEPE fiyatı – 21 Haziran | Kaynak: Trading View

2000’lerin popüler kurbağa Pepe’den esinlenen PEPE token, son 24 saat içinde yüzde 15 değer kazandı. Varlık, neredeyse 200 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,000001065 dolardan işlem görüyor ve yazı yazıldığı sırada yüzde 131’lik bir artışa işaret ediyor.

Yeşil hareketler, küresel kripto piyasası kapitalizasyonunun son 24 saat içinde yüzde 5,86’lık bir artış kaydetmesiyle ortaya çıktı. Toplam kripto para piyasa değeri 1,07 trilyon dolardan 1,13 trilyon dolara yükselerek 62 milyar dolarlık bir artışa tanık oldu.

crypto.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin