Bitcoin

Analist, Eylül 2025 için Bitcoin (BTC) fiyat hedefini açıkladı: İşte analistin çarpıcı tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti, bir sonraki yarılanma olayının Bitcoin’in (BTC) sonunda ilk kez altı haneli rakamlara ulaşmasına neden olacağını tahmin ediyor. 444.000 YouTube abonesine sahip InvestAnswers’ın anonim sunucusu; tarihi fiyat hareketine dayanarak Bitcoin’in Nisan 2024’te beklenen bir sonraki yarılanma olayının bir yıldan uzun sürecek bir boğa koşusunu ateşleyebileceğini söylüyor.

Analist Bitcoin’in 19 Eylül 2025’te 157.279 dolara ulaşacağını öngörüyor.

“15, 16 aylık bir koşu hayal edin. Tarih tekerrür ederse ne olacağı işin eğlenceli kısmı…

 

Elinizde 19 Eylül 2025 tarihi var, bu tarih tüm zamanların en yüksek tarihi olabilir, ki bu da bugünden çok uzakta. Bayanlar ve baylar, iki yıldan fazla bir süre. Ancak bu fiyat, bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinin 2,27 katına çıkarsa bizi 157.279 dolara götürebilir – tabii ki bu teorik bir hedef.”

Bitcoin, her dört yılda bir gerçekleşen önceki yarılanma olaylarından sonra yükselişe geçti. Gelecek yılki Bitcoin yarılanma etkinliği, piyasaya giren yeni BTC miktarını blok başına 6,25 Bitcoin’den blok başına 3,125 Bitcoin’e düşürecek.

Bitcoin yükselişinde ETF payı

Bitcoin

Tüccara göre Eylül 2025’teki fiyat hedefi, BlackRock’ın geçen hafta onay için başvurduktan sonra bir borsa yatırım fonu (ETF) başlatmayı başarması gibi kurumsal benimsemenin artması durumunda daha olası hâle geliyor. Analist düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Şimdi, bu sefer farklı olan bazı şeyler var. Vurgulanması çok önemli.

 

Birincisi, çok daha fazla benimseme var. Tamam, çok daha fazla arz yok ve arz sıkışık olacak. Ve eğer geçen hafta BlackRock hakkında duyduğumuz gibi büyük bir oyuncu mücadeleye girerse, bu 157.279 dolarlık rakamı çok yükselişe geçirebilir.”

Ancak yatırımcı, makroekonomik koşulların beklenmedik ve ciddi bir şekilde kötüye gitmesi hâlinde, yarılanma olayının sadece BTC’in önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönmesiyle sonuçlanabileceği konusunda uyarıyor.

“Ancak işleri dengelemek için bir de ayı durumu var…

Makro, küresel jeopolitik cephede işler çirkinleşirse en kötü senaryoda 69.000 dolara geri döneceğimize inanıyorum ki bu bugün bulunduğumuz yerden hâlâ çok etkileyici. Yani bundan iki buçuk yıl sonra 69.000 dolara geri dönebiliriz ve Bitcoin şu anda 27.000 doların biraz altında işlem görüyor. Sadece üç gün önce 25.000 dolardan satın alabileceğinize inanmak zor.”

Son olarak BTC, son 24 saatte yüzde 1,75 artışla, yazının yazıldığı sırada 26.930 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin