featured

Meme coinler haftaya olumlu başladı: Dogecoin ve SHIB piyasa değerini yükseltiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coinler bu haftaya olumlu bir başlangıç yaptı ve büyük meme coinler küçük bir ralliye öncülük etti. Analiz platformu Santiment’ten alınan veriler, Dogecoin ve Shiba Inu’nun piyasa değerlerini artırdığını gösteriyor.

Meme coinler genellikle sosyal medyada büyük ilgi toplar ve bu da işlem hacminin artmasına neden olur. Santiment’e göre, bu yüksek sosyal aktivite hacmi gerçekleştiğinde altcoin ticaret hacminde ve piyasa değerinde bir artış gösteriyor.

meme coin

Meme coinlere ilgi artıyor!

Son 24 saat içinde, kripto para piyasası değerine yüzde 0,62 ekleyerek 16 milyar dolara ulaştı. Buna ek olarak meme coinlerin işlem hacmi de yüzde 73,92 oranında artarak altcoinlere olan ilginin arttığını gösterdi.

DOGE, son 24 saat içinde fiyatında yüzde 2,23’lük bir artış kaydederek en iyi performansını sürdürmeye devam ediyor. Büyük altcoinler kazançlarını kaybetmesine rağmen, Dogecoin geçtiğimiz hafta yüzde 6,89 oranında büyüdü. Piyasa değeri 10 milyar doların üzerinde olan en iyi meme coin olarak hakimiyetini sürdürüyor.

SHIB ayrıca son 24 saat içinde ticaret hacminde yüzde 94’lük şaşırtıcı bir artış kaydetti. Bununla birlikte kripto paranın fiyatı ve piyasa değeri bu yazının yazıldığı sırada sırasıyla yüzde 1,79 ve yüzde 1,83 oranında düşüş gösterdi. Piyasa değerine göre üçüncü sırada olan PEPE, istikrarlı bir pozitif performansı sürdürmekte zorlandı. Token temmuz ayına iyi bir performansla başlamış olsa da o zamandan beri kazançlarının çoğunu kaybetti.

Son 24 saat içinde meme coin, token fiyatında yüzde 8’lik bir düşüş kaydetti. Aynı şekilde piyasa değeri de yüzde 8 oranında geriledi. Olumsuz performansa rağmen, PEPE işlem hacminde yüzde 84’lük bir artış kaydetti. Geçtiğimiz 30 gün içinde, DOGE ve SHIB’nin piyasanın çoğuna hakim olduğu meme coinleri 759 milyon doların üzerinde değer kazandı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin