featured

DOGE alçalan üçgen formasyonu oluşturuyor: Yakında yeniden yükselebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ali takma adını kullanan bir kripto analisti, DOGE’nin bir haftalık grafiğinde azalan bir üçgen formasyonu gözlemledi. Kripto analisti ayrıca meme coinin en son azalan üçgen formasyonu oluştuğunda yüzde 23.200’lük bir artış yaşadığına dikkat çekti. Ali şu anda DOGE’nin 0,80 doların üzerinde kapanması halinde bir kez daha yükseliş dalgasının yaşanabileceğini öngörüyor.

https://twitter.com/ali_charts/status/1683166836454555653?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1683166836454555653%7Ctwgr%5E759556b4efa8e401b19b934a085fed3520d96bff%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoinedition.com%2Fdoge-forms-descending-triangle-will-it-observe-5-digit-spike-again%2F

 

DOGE grafik analizi

DOGE/USDT bir günlük grafiğine baktığımızda, mum çubuklarının düşen kama formasyonu oluşturuyor olabileceğini görüyoruz. Bu, zaman içinde sürekli olarak oluşan düşük en yüksek ve düşük en düşük seviyeler gözlemlenerek çıkarılabilir. Dahası 200 SMA ve trend çizgisi yakında birleşerek güçlü bir direnç seviyesi oluşturabilir.

dogecoin

Bollinger Bantları göstergesi, mum çubuklarının şu anda üst bandı test ettiğini gösteriyor. Piyasadaki aşırı alıcılar nedeniyle, meme coin yakında bir fiyat düzeltmesine tanık olabilir. DOGE’nin düşen bir kama formasyonu oluşturabileceği hipotezi doğruysa fiyat düzeltme serüveni sırasında yeni bir düşük dip oluşabilir.

Ayrıca altcoinin 200SMA’da bulunan mevcut direnç seviyesinin ötesine geçmesi için küçük bir şans var. Bu senaryoda, Bollinger Bantları göstergelerine göre meme para aşırı alım piyasasında işlem görebileceğinden tekrar geri düşebilir.

Düşen kama formasyonu, yükseliş yaşayan bir yükseliş piyasasına giriş yaratabilir. Önceki fiyat seviyesine bakıldığında, altcoinin bu önceki seviyeye ulaşması için zaman içinde yüzde 168,37’lik bir artış yaşaması gerekiyor. Üç basamaklı dalgalanma DOGE’nin 0,1500 dolar seviyesine ulaşmasını sağlayabilir.

Bununla birlikte meme coinleri teknik analizin temel kurallarını göz ardı edebilir ve fiyatları tüccarların çıkarları ve psikolojik faktörler tarafından yönlendirilebilir. Bu nedenle, tüccarlar üç haneli artış ve beş haneli dalgalanmanın piyasanın ilgisinden ve büyük miktarda alıcı girişinden kaynaklanabileceğini unutmamalıdır.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin