Max Keizer’den bomba Bitcoin tahmini: “Rekora gidiyoruz!”
Bu üç kilit metrik Bitcoin’de bir boğa koşusuna işaret ediyor

Max Keizer’den bomba Bitcoin tahmini: “Rekora gidiyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Televizyon sunucusu ve kripto savunucusu Max Keizer, son Bitcoin tahmini ile gündeme bomba gibi düştü. Keizer BTC fiyatının yakında 28.000 dolara yükselebileceğine inanıyor.

Max Keizer’in Bitcoin tahmini büyük dikkat çekti

Bitcoin fiyatının geleceği ile ilgili pek çok söylenti dolaşıyor. Son birkaç yılda John McAfee başta olmak üzere pek çok kişi Btcoin’in ya bu yıl ya da önümüzdeki yıllarda büyük zirveler göreceğine inanıyor ancak bu tahminlerin çok azı gerçekleşti.

McAfee yıllarca, 2020 yılında Bitcoin’in bir milyon dolarlık bir fiyata ulaşacağını söyledi. Şu anda kabaca on aydır 2020 yılındayız ve böyle bir şe yaşanmadı. Bu yıla veda edip 2021’e merhaba demenin eşiğindeyiz ve Bitcoin sadece 11.500 dolar değerinde.

McAfee son günlerde tahminin ciddiye alınmasını asla istemediğini açıklayarak tüm bunları bir tür şakaya dönüştürmeye çalıştı ancak gerçek şu ki, bunu söyleyerek pek çok kişiye umut verdi.

Keizer bazı verilerden yola çıkıyor

Tim Draper, 2022 veya 2023 yılına kadar Bitcoin’in 250.000 doları aşan bir fiyata ulaşacağını da defalarca söyledi. Bitcoin’in bahsi geçen döneme sadece iki yılı kaldığı düşünüldüğünde, piyasa değeri açısından dünyanın bir numaralı kripto para biriminin önümüzdeki 24-27 ay içinde fiyatına 230.000 dolardan fazlasını ekleyebilmesi oldukça mantıksız görünüyor.

Ancak Max Keizer’in farklı göründüğü nokta, Bitcoin analizi ve mevcut eğilimler. Kendisi para biriminin neden önerdiği fiyata ulaşabileceğine dair nedenler sunuyor. Örneğin son tahmininde Keizer, vadeli işlem yatırımcılarının varlığın fiyatını baskıladıklarını söyledi.

Buna ek olarak Keizer, hükümetlerin ve kurumların doğrudan madencilerden Bitcoin satın alma eşiğinde olduğunu ve bunun da sonuçta bir Bitcoin kıtlığına yol açacağını söylüyor. Bu eksiklik, varlığın daha seyrekleşmesine ve dolayısıyla büyük bir fiyat artışına neden olabilir.

Bu arada dünyada Bitcoin kabul eden ilk dükkan kepenk kapattı. Ayrıntıları buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin