Macro guru, Ethereum’un dişli rakibini ön plana çıkarıyor: Peki daha iyi performans geliyor mu?

Macro guru, Ethereum’un dişli rakibini ön plana çıkarıyor: Peki daha iyi performans geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Real Vision CEO’su ve makro uzmanı Raoul Pal, Solana’nın (SOL) potansiyel olarak Ethereum’dan (ETH) daha iyi performans gösterebileceğini düşünüyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana iyi bir kapışma altcoin’lerde yaşanıyor. Her biri bireysel performanslarını artırırken rakiplerini de geride bırakıyor.

Eski Goldman Sachs yöneticisi ise, ETH/SOL arasındaki rekabete dikkat çekiyor. ETH’ye karşı son zamanlarda yüksek bir seviyeye çıkarsa, SOL’un “çok başarılı olma” şansının yüksek olduğunu söylüyor. Pal,

“SOL/ETH kanalı kırdı ve düzeltti. Henüz ETH’den daha iyi performans gösterip gösteremeyeceği belli değil. Ancak son zamanlardaki yüksekleri alırsa, büyük olasılıkla çok iyi iş yapacak.”

Solana, Ethereum’u geçebilir

Real Vision CEO’su ve makro uzmanı Raoul Pal, dolar cinsinden fiyatı açısından, SOL’un ters bir baş ve omuz oluşumunda gibi göründüğünü belirtti. Ayrıca düşüş trendinde büyük bir geri dönüşü işaret eden bir teknik analiz modeli olduğunu açıkladı. Analist,

“SOL’de kesinlikle ters bir baş ve omuz gibi görünüyor…”

Cantering Clark olarak bilinen takma adlı yatırımcı da Ethereum’un karşısında Solana’yı başarılı görüyor. Analist, doğru piyasa koşullarının Solana’nın hem çapraz hem de yatay dirençlerini çıkardıktan sonra önemli bir ralli yapmasına yardımcı olabileceğini söylüyor. Clark,

“Piyasa ETH’nin bu baskısını sürdürürse, SOL çok daha fazla yükselir. Bir sürü açık faiz ve risk, 50-40$’dan düşerken etiketlendi. Kısa vadede dip görünüyor, yırtılabilir.”

Bir başka analist Pentoshi, kripto varlığı konusunda iyimser. Takipçilerine SOL 42 doları kırarsa 58-60 dolara, hatta “belki 80 dolara” çıkacağını söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin