Lympo (LYM) Bitfinex ve Ethfinex'te listelendi
Lympo (LYM) Bitfinex ve Ethfinex'te listelendi

Lympo (LYM) Bitfinex ve Ethfinex’te listelendikten sonra muhteşem bir artış görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lympo (LYM), dünyanın en önde gelen platformlarından biri olan Bitfinex ve Ethfinex’in listesindeki yerini açıkladığından beri muhteşem bir artış görüyor. Kripto para, son 24 saat içinde %26’dan fazla ve son 7 günde %48’den fazla artış gösterdi.

Lympo (LYM) Bitfinex ve Ethfinex’te listelendi

Lympo, spor ve sağlık verilerini Blockchain teknolojisi yardımıyla devrimcileştirmeyi amaçlıyor. Platform, geçtiğimiz günlerde kullanıcı tabanının, özellikle Ethereum platformuna dayanan tokenlere odaklanan bir borsa platformu olan Ethfinex’te listelenmesine yardımcı olmasını istedi. Ethfinex, platformda hangi paraların listeleneceğine karar vermek için bir yarışma başlattı. Lympo diğer 10 kripto parayı gerisinde bıraktı ve listelenmesi gereken 1 numaralı kripto para oldu. Lympo ekibi bu borsalarda kripto paranın listelenmesi nedeniyle Lympo’nun geleceği konusunda oldukça iyimser. Lympo ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitfinex ve Ethfinex’te listelenmek, Lympo için dünya çapında binlerce yeni insana LYM’yi sunacak. Böylece LYM’nin ticaret hacmini artıracak ve piyasalarda daha da güçlü bir konuma yükseleceği için bu LYM için büyük bir gelişme. LYM’nin bu büyük sektörde yerini bulacağına inanıyoruz.

Lympo (LYM) muhteşem bir artış görüyor!

LYM’nin platformlardaki depozitoları 12 UTC’de başlayacak ve işlem 3 saat sonra devreye girecek. Kullanıcılar artık bu iki borsa platformu aracılığıyla; LYM/ETH, LYM/BTC ve LYM/USDT işlem çiftleri ile işlem yapabilirler. CoinMarketCap verilerine göre Lympo, 98 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,136 dolardan işlem görüyor ve son 1 saatte %16,37 oranından fazla artış kaydetti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin