featured

LUNC, bugün grafikleri yeşile boyadı! Yükselişin arkasında sağlam sebepler olabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC ile ilgili çıkan son haberler nedeniyle, fiyat bugün %7 oranında bir artış kaydetti.

Terra Classic’in (LUNC) fiyatı, bugün elde ettiği kazançlar ile yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Bu hareket, 6 trilyonluk token arzını en aza indirme ve UST sabitini 1 dolara geri getirme amaçlı yapılan projeler sebebiyle gerçekleşmiş olabilir.

Sırada ne var?

Kripto topluluğu, LUNC token’ının bir sonraki SHIB olduğu haberleriyle çalkalanıyor. Bu, kripto borsalarından ve diğer firmalardan rezervleriyle ilgili olarak çok sayıda satın alımın yolunu açabilir. Bu özel haber, bir süredir hazırlanıyordu ve bugün daha fazla güç kazandı. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı ve henüz onaylanmadı.

Kripto devi Coinbase’in 245 milyon dolar değerinde (doğrulanmamış) LUNC satın aldığına dair raporlar, Twitter gibi kripto para biriminin fiyatını iki gün üst üste tırmanmaya iten sosyal medya platformlarını sular altında bıraktı. Üstelik bu, FTX’in çöküşü ve zayıflayan makroekonomik ortam nedeniyle iflas başvurusunda bulunan işletmelerin sayısının artması da dahil olmak üzere piyasa engellerinin ortasında gerçekleşiyor.

Airdrop ve LUNC fiyatı

Binance, Do Kwon tarafından tasarlanan “Terra Ecosystem Revival Plan 2” ile ilgili olarak Terra Classic (LUNC) ve Terra ClassicUSD (USTC) sahiplerine ikinci tur airdrop dağıtımını da tamamladı. 2022 yılının Mayıs ayında, ilk airdrop başarıyla tamamlandı.

LUNC

Bu habere tepki olarak, Terra Classic fiyatı son 24 saat içinde %7 oranında bir artış kaydetti. Böylece kripto para birimine dair umutlar arttı.

Fiyat dibi gördü mü?

LUNC topluluğunun üyeleri, token fiyatının zaten dibe ulaşıp ulaşmadığı konusunda spekülasyonlar yapıyor. Çok sayıda yatırımcı, altcoin fiyatının 0,00012 dolar seviyesinde dip yaptığı görüşünde.

Ayrıca kripto analistleri, token’ın mevcut seviyede başarılı bir toparlanma yolunda olduğunu ve önümüzdeki günlerde daha fazla yükseliş gerçekleştireceğini düşünüyor.

Şu anda CoinMarketCap verilerine göre LUNC, 0,000145 dolar civarında işlem görüyor. Bu arada, USTC fiyatı da son 24 saatte yaklaşık %5 oranında bir artış gerçekleştirdi ve 0,022 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin