featured

XRP balinasından 52 milyon dolarlık büyük hareket! Fiyatı iyileştirmeye yetecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Veriler, bir XRP balinasının Binance’ten 52 milyon dolarlık token çektiğini gösteriyor. Bu, gözde altcoin’in bir geri dönüş yapmasına yardımcı olabilir.

Fiyat düşüşe devam ediyor

Aralık ayı boyunca altcoin’in fiyatı sürekli olarak yokuş aşağı ilerledi. Kripto para piyasası genel olarak bir çöküş yaşadı. Ancak XRP, Bitcoin ve Ethereum gibilerine kıyasla daha kötü performans gösterdi.

Bu yazının yazıldığı sırada XRP, 0,34 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %1 oranında bir düşüş yaşadı. Aşağıdaki grafik, altcoin’in son 30 gün içindeki performansını gösteriyor.

XRP balina

Grafikte gösterildiği gibi, gözde altcoin’in fiyatı dönem boyunca yanlara doğru konsolide oluyordu. Ancak son zamanlarda XRP net olarak düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta XRP, yaklaşık %10 oranında değer kaybetti. Karşılaştırma için, aynı dönemde Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %4 ve %6 oranlarında düşüş yaşadı.

Gözde altcoin’in son 30 gündeki performansı o kadar da kötü değil. Kripto para biriminin yatırımcıları bu zaman diliminde yalnızca %3 oranında azaldı. Bununla birlikte fiyatta son 30 günde toplamda %15’lik bir düşüş kaydedildi.

XRP yatırımcıları bir Noel rallisi umuyorlardı. Ancak şu ana kadar fiyat hareketi buna yönelik herhangi bir artış başlatmadı. Bununla birlikte, zincir üstü faaliyetinde XRP için olumluya dönüşebilecek bir işaret var.

XRP balinası, Binance’te 52 milyon dolarlık işlem yaptı

Whale Alert’ten alınan verilere göre, son birkaç saat içinde Ripple blockchain’inde yaklaşık 52,1 milyon dolar değerinde 150 milyon adet XRP token’ının hareketini içeren büyük bir işlem gerçekleşti.

Bu kadar büyük işlemler genellikle bir balinanın faaliyetinin bir işaretidir ve bazen pazar üzerinde gözle görülür etkileri olabilir. Balinanın neden bu hareketi yaptığını ortaya çıkarabilecek transferle ilgili bazı ek bilgiler şunlardır:

Görünüşe göre bu işlemde gönderen adres kripto borsası Binance’e bağlı bir cüzdanken, alıcı bilinmeyen bir cüzdan, muhtemelen kişisel bir adres. Genel olarak yatırımcılar, birikim amacıyla herhangi bir merkezi platformun dışındaki borsalardan cüzdanlara bu tür çıkış transferleri yaparlar. Bu nedenle, balinadan gelen bu büyük çıkış fiyatı yükselişe geçirebilir.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin