LUNA’da panik satışları geliyor: Fiyat hangi seviyelere inebilir? Teknik analiz
LUNA’da panik satışları geliyor: Fiyat hangi seviyelere inebilir? Teknik analiz

LUNA’da panik satışları geliyor: Fiyat hangi seviyelere inebilir? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra, USDT karşısında son işlem haftasında yüzde 11 yükseldi. Yine de satıcılar kontrol altında. 18 Nisan’ın dip seviyelerinin altındaki kayıplar panik satışını tetikleyebilir ve LUNA’yı 60 $’a zorlayabilir.

Terra’nın geçmiş performansı

Günlük grafikteki performansta LUNA fiyatı, satıcıların ağırlığı altında kaldı. Bir önceki işlem gününde yüzde 3 ve son işlem haftasında USDT karşısında yüzde 11 gibi etkileyici bir artış yaşadı. LUNA, ETH ve BTC’den daha iyi performans göstererek, spot fiyatta önceki yedi gün içinde en yüksek performansı gösterdi.

Terra teknik analiz

Terra LUNA Daily Chart for April 25

Günlük grafikteki LUNA/USDT görünümüne göre, alıcıların üstünlüğü var. Fiyatların düşmesine ve satıcıların baskı yapmasıyla düşmesine rağmen, kontrol LUNA boğalarında. 18 Nisan boğa çubuğu trend belirleyici konumda. Bu nedenle, fiyatlar 75$ ve 80$’ın üzerinde seyrettiği sürece, agresif trader’lar, geçen haftanın en yüksek seviyeleri olan 98$’a kadar başka bir hamle beklentisini taşıyor.

Daha temkinli bir yaklaşımla, alıcılar sorumluluğu üstlenirse 98 doların üzerinde 120 dolara çıkış, ayılar baskı yaparsa 75 doların altında 60 dolara düşüş mümkün.

Terra geleceği

LUNA yükselişte. Bununla birlikte, piyasa düşerse LUNA da gerileyebilir. 18 Nisan boğa çubuğunun altındaki kayıplar, mevcut yükseliş görünümünü geçersiz kılıyor ve agresif satıcıların düşüşe geçmesinin önünü açıyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin