Lüks saat markası Hublot yeni modeli sadece Bitcoin karşılığında satacak
Lüks saat markası Hublot yeni modeli sadece Bitcoin karşılığında satacak

Lüks saat markası Hublot, sadece Bitcoin için yeni model üretti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçreli lüks saat markası Hublot, yeni modeli Big Bang Blockchain’i resmi olarak 19 Eylül’de duyurdu. Yeni model, Bitcoin’in (BTC) yaklaşan 10. yıl dönümünü anmak için piyasaya sürüldü.

Lüks saat markası Hublot yeni modeli sadece Bitcoin karşılığında satacak

Hublot’un yeni saatinin piyasaya sürülmesiyle birlikte, 210 adet sınırlı ürün sadece BTC ile satın alınabilir. Modeli tanıtmak ve satmak için Hublot, satış öncesi müşteri verilerini işlemeye yardımcı olacak büyük bir Asya dijital varlık aracı olan Octagon Strategy Limited (OSL) ile ortaklık kuruyor.

Bir Big Bang Blockchain satın almak için, müşterinin özel bir web sitesine kaydolması gerekiyor. OSL daha sonra verileri onaylayacak ve ödeme detaylarını e-posta ile gönderecek. Yeni Hublot modeli, 2019’un başında alıcılarına teslim edilecek. Seçkin İsviçreli marka, aynı zamanda, “finansal sistemde bir devrim” olarak nitelendirilen Blockchain teknolojisine övgüler yağdırıyor. Hublot, merkezsiz yönetimin önemini şu sözlerle açıklıyor:

Dijital bilgilerin dağıtılmasına izin veren Blockchain teknolojisi, yeni bir tür internetin omurgasını yaratıyor. Özgünlük için iyi tanınan teknoloji, en güçlü ve en hızlı büyüyen işlem araçlarından biri olarak kabul ediliyor. Çeşitli endüstri normlarında ve ticaretinde devrim yaratacak farklı yönlerde kullanım alanları sunuyor.

İsviçre markası, Bitcoin’in yıl dönümünü kutlayan tek kurum değil

İsviçre markası, Bitcoin’in gelecek yıl dönümünü kutlayan tek kurum değil. Örneğin, Paris’teki bir sanat galerisi, “kripto paraların potansiyelini göstermeyi” amaçlayan Bitcoin Art (R) evrimi adlı bir sergi açıyor. Bir basın açıklamasına göre, sergide ki her bir öge hem BTC hem de diğer kripto paralarla (Litecoin, Monero, Ethereum) ile satın alınabilir. Bitcoin, 2008’de küresel finansal krizin ortasında, sahte Satoshi Nakamoto tarafından yazılan bir makalenin yayınlanmasıyla ortaya çıktı.

“Bitcoin: A Peer-to-Peer Elektronik Nakit Sistemi” başlıklı white paper, 31 Ekim’de bitcoin.org sitesinde yayınlandı. Bu, BTC için temel olarak kabul edilen bir tarih olmasına rağmen, ilk gerçek Bitcoin 3 Ocak 2009 yılında çıkarıldı. Bununla birlikte, CoinMarketCap‘e göre BTC dünyadaki en popüler kripto olmaya devam ediyor. Piyasadaki mevcut değeri 115 milyar dolardan fazla.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin