Dikkat: Elon Musk Dogecoin'i desteklemeye devam edeceğini söyledi!
Dikkat: Elon Musk Dogecoin'i desteklemeye devam edeceğini söyledi!

Dikkat: Elon Musk Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk, geçen yıldan bu yana meme coin Dogecoin’i desteklemeyi sürdürüyor. Elon Musk’a son olarak Dogecoin’i desteklediği için 258 milyar dolarlık dava açıldı. Milyarder buna rağmen Dogecoin’i destekleyeceğini söylüyor.

Twitter satın alımıyla gündemde olan milyarder bugün erken saatlerde Dogecoin’deki konumu hakkında tweet attı. Musk, Dogecoin’i desteklemeyi sürdüreceğini söyledikten sonra DOGE satın almaya devam ettiği konusunda takipçilerine mesaj verdi.

Elon Musk Dogecoin’e desteğini sürdürüyor!

2013 yılında kurulan ve meme coin olan Dogecoin, geçen yılın Mayıs ayında yaklaşık 74 sentlik bir zirveye ulaştı. Musk, Dogecoin’i benimsedi, ancak aynı ay Musk’ın kripto paranın “bir koşuşturma” olduğunu söylediği bir “Saturday Night Live” gösterisinden sonra yoğun bir satış gerçekleşti. Dogecoin’in değeri o zamandan beri yaklaşık 5 sente düştü ve Musk’ın Pazar günü erken saatlerde tweet’leri sırasında biraz yükseldi.

Dogecoin’in fiyatı, Musk’ın Tesla’nın bazı ürünler için kripto para birimini kabul edeceğini açıklamasının ardından Ocak ayında yükselmişti. Yine Musk tarafından yönetilen bir uzay uçuşu şirketi olan SpaceX, Mayıs 2021’de CNBC’nin bildirdiğine göre, Dogecoin’i aya yapılacak bir görev için ödeme olarak kabul ediyordu. Ardından Musk, SpaceX’in yakında Tesla’ya mal alımları için Dogecoin’i kabul edeceğini söyledi. Musk, Tesla ve SpaceX, geçen hafta Manhattan’daki federal mahkemede 258 milyar dolar karşılığında dava edildi. Davacı Keith Johnson,Musk’ın  Dogecoin’i meşru bir yatırım olarak yanlış bir şekilde aldattığını iddia ederek dava açtı.

Cumartesi sabahı erken saatlerde Musk, Dogecoin’in ortak yaratıcısı Billy Markus’a yanıt verdi.

Elon Musk, Tesla ve SpaceX ürünleri, için belki daha ileride Dogecoin planı olabileceğini ima etti.

washingtonexaminer


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin