Litecoin göstergeleri kısa vadede yükselişe işaret ediyor! Peki uzun vadeli görünüm nasıl?
Litecoin göstergeleri kısa vadede yükselişe işaret ediyor! Peki uzun vadeli görünüm nasıl?

Litecoin göstergeleri kısa vadede yükselişe işaret ediyor! Peki uzun vadeli görünüm nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi kısa vadede yükseliş eğilimi gösteriyor. LTC/USD, 55,26 dolardaki destek seviyesini koruduğu için son birkaç gündür güçlü hareket ediyor. Bununla birlikte, LTC, daha önemli eğilim düşüşe işaret ettiğinden, son iki saat içinde zaten aşırı bir devalüasyona uğradı. Bugün boğaların fiyat fonksiyonu üzerinde kontrolü ele geçirmesiyle yükseliş trendi yeniden başladı. LTC’nin bugün değer kazanmaya devam etmesi beklenebilir.

Boğalar piyasaya yön veriyor!

Litecoin fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, fiyatın bugün biraz arttığını ve LTC’nin fiyat seviyesini korumak için mücadele ettiğini gösteriyor. Litecoin yazım sırasında, 56,04 dolardan işlem görüyor. LTC/USD bugün 55,26 ila 57,39 dolar arasında dar bir aralıkta işlem gördü. Kripto çifti, son 24 saat içinde hâlâ %0,33’lük bir kazanç bildiriyor. Kripto paranın işlem hacmi de 680.054.570 dolara yükseldi.

image 416

LTC için oynaklık yüksek, ancak Bollinger bantları şu anda yakınsama gösteriyor ve bu hareket uzun vadede iyiye işaret etmiyor. Bollinger bantlarının üst limiti 57,06 dolar, alt limiti ise 54,84 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI) çok küçük bir yukarı eğri gösteriyor ve 51.75’lik bir endekse hafifçe yükseldi. Hareketli ortalama (MA), 54,84 dolar işaretindeki fiyat seviyesinin hemen üzerinde bulunuyor.

Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Litecoin fiyat analizi, bugünkü seansın başlangıcında fiyat kırılmasının yukarı doğru olduğunu ve boğaların ilk dört saat boyunca fiyat seviyelerini bir ölçüde yükselttiğini gösteriyor. Bunun üzerine, düşüş baskısı tekrardan devreye girdiğinden, bazı düşüş engelleri de görüldü.

image 417

4 saatlik grafikteki oynaklık düşük, çünkü üst Bollinger bandı 57,35 dolarda ve alt bant 53.80 dolar seviyesinde mevcut. MA 56,24 dolarda bulunuyor ve RSI da 56.35 endeksinde hafifçe aşağı gidiyor ve piyasadaki satış baskısına işaret ediyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi, altcoin’in düşüş baskısı altında olduğunu gösteriyor, ancak son zamanlarda bazı yükseliş işaretleri görüldü. Boğalar ticaret seansının en başında zaten bir yükseliş trendi belirledi, ancak boğalar fiyat seviyelerini yükseltme gücüne sahip değil gibi görünüyor. Orta vadeli ve kısa vadeli göstergelerin çoğu ayıları desteklediğinden, piyasa hissiyatı olumlu kalırsa LTC’nin bugün için yukarı yönlü devam etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin