litecoin fiyat

Litecoin fiyat tahmini: LTC bu direnci aşarsa yüzde 10 artabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı, ABD doları karşısında 93 doların üzerinde yukarı yönlü bir kırılma girişiminde bulunuyor. LTC, 93 dolar ve 95 dolar direnç seviyelerini aşarsa yükselebilir.

  • Litecoin, ABD doları karşısında yavaş yavaş 95 dolara doğru ilerliyor.
  • Fiyat şu anda 90 doların ve 4 saatlik 100 basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.
  • Kraken veri akışına göre LTC/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 92,50 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir daralma üçgeni var.
  • Fiyat 100 dolar ve 105 dolar seviyelerine doğru yükselebilir.

Litecoin fiyatında yükseliş bekleniyor

İstikrarlı bir artışın ardından Litecoin’in fiyatı, ABD Doları karşısında 95 dolarlık direncin yakınında seyretti. Ardından LTC fiyatı aşağı yönlü bir düzeltme başlattı ve 92 dolar seviyesinin altında işlem gördü.

LTC fiyatı; 5,26 dolardan 95,00 dolara yükselen hareketin yüzde 23,6 Fib geri çekilme seviyesini test etti. Ancak boğalar, Bitcoin ve Ethereum‘un aksine aşağı yönlü bir kırılmayı koruyor gibi görünüyor. Litecoin şimdi 90 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oluyor.

Fiyat, 90 doların ve 4 saatlik 100 basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. LTC/USD paritesinin 4 saatlik tablosunda 92,50 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir daralma üçgeni de var.

Kaynak: TradingView.com

Yukarı yönlü ani direnç 93 dolar bölgesine yakın. Bir sonraki büyük direnç ise 95 dolar seviyesinin yakınında. 95 dolar direncinin üzerinde net bir kırılma olursa LTC başka bir güçlü yükseliş başlatabilir. Belirtilen durumda, fiyatın 100 dolar ve 105 dolar seviyelerine doğru yükselmeye devam etmesi muhtemeldir. Daha fazla kazanç LTC’nin fiyatını 112 dolarlık direnç bölgesine çıkarabilir.

LTC’de yeni düşüş yaşanır mı?

Litecoin fiyatı 95 dolar direnç seviyesini aşamazsa yeni bir düşüş olabilir. Aşağı yöndeki ilk destek, 91 dolar seviyesine ve üçgen alt trend çizgisine yakın.

Bir sonraki büyük destek, 85 dolar seviyesinin veya 5,26 dolardan 95,00 dolara yükseliş hareketinin ve yüzde 50 Fib geri çekilme seviyesinin yakınında şekilleniyor. Bunun altında 80 dolar desteğine doğru hareket etme riski var. Daha fazla kayıp belki de fiyatı 75 dolarlık desteğe indirebilir.

Teknik göstergeler:

4 saatlik MACD – MACD artık yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – LTC/USD için RSI 50 seviyesinin üzerinde.

Başlıca Destek Seviyeleri – 91,00 ABD doları ve ardından 85,00 ABD doları.

Ana Direnç Seviyeleri – 93,00 dolar ve 95,00 dolar.

newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin