Litecoin bu seviyeleri korumakta zorlanıyor! Boğalar baskıya dayanacak mı?
Litecoin bu seviyeleri korumakta zorlanıyor! Boğalar baskıya dayanacak mı?

Litecoin bu seviyeleri korumakta zorlanıyor! Boğalar baskıya dayanacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, alım satım seansının bugün yükselişle başladığını ancak daha sonra yukarı yönlü 107,8 dolar seviyesinde reddedildiğini ve fiyatın son birkaç saattir düşüşte olduğunu gösteriyor. Ayılar şu anda önde olduğu ve fiyat hareketini belirlediği için yükseliş eğilimi düşüşe dönüşüyor. Altcoin fiyatı 105 dolara geri döndüğü için düşüş eğilimi fiyat değerine oldukça zarar verdi ve satış baskısı devam ederse fiyat daha da düşebilir. Aksine, destek 104,6 dolarda, ardından 100 dolarda başka bir destek mevcut.

LTC 1 günlük fiyat tablosu: LTC fiyatı reddedildikten sonra bu seviyelere düştü!

Günlük Litecoin fiyat analizi, fiyatın şu anda düşmesine rağmen yükseliş eğilimi gösteriyor ve fiyat hâlâ yeşillerde işlem görüyor. Fiyat hâlâ dünkü fiyat sınırından daha yüksek olduğu ve boğalar önde olduğu için daha önce yukarı yönlü bir dalga piyasaya hakim oldu. Ancak şimdi düşüş tarafında güçlü bir dirençle karşı karşıyalar ve altcoin’in değeri son 24 saat içinde %0,58 düştü.

Diğer taraftan, fiyat trendlerinin bir kez daha alıcılar lehine değişme şansı var. Kripto para değeri, yazı yazılırken 105 dolar seviyesine kadar düştü. Altcoin fiyatı, 102,8 dolar olan hareketli ortalama (MA) değerinden daha yüksek bir noktada.

Litecoin price analysis: LTC faces strong rejection at $107 as price step down to $105 1

LTC için oynaklık, 10 Şubat’a kadar Bollinger bantları yakınsadığı için azaldı, oynaklık göstergesinin üst sınırı kripto paranın fiyat fonksiyonu için direnci temsil eden 114 dolarda ve alt bant LTC desteğini temsil eden 97,3 dolarda mevcut. Göreceli güç indeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında indeks 45’te bulunur. RSI eğimi hâlâ yukarı doğru, bu da bugün için nispeten daha fazla satın alma faaliyetine işaret ediyor.

LTC 4 saatlik analiz: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Dört saatlik Litecoin fiyat analizi, yükseliş eğilimi ayılar tarafından tersine çevrildiği için yukarıda açıklanan senaryoyu doğruluyor. Fiyat, son sekiz saat içinde aşağı yönlü bir hareketi kapsadı. Aynı zamanda, kırmızı şamdanların sürekli görünmesi kripto para değerinde bir düşüşe işaret ediyor. Düşüş momentumu, fiyatı 105 dolar işaretine düşürdü, ancak 104 dolarda mevcut destek devam ederse, boğalar muhtemelen ayılara meydan okuyacak. Bu arada, dört saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama, 104,9 dolar seviyesinin altında bulunuyor.

Litecoin price analysis: LTC faces strong rejection at $107 as price step down to $105 2

4 saatlik grafikteki oynaklık, oynaklık göstergesi üst sınırını 108,8 dolarda gösterdiğinden, LTC için direnci temsil ediyor ve göstergenin alt sınırı 100,2 dolar. RSI 52 endeksinde işlem görüyor ancak fiyat dalgalanması son zamanlarda yavaşladığı için eğrinin dikliği çok fazla değil ve karşı taraftan rekabeti ima ediyor.

Litecoin fiyat analizi: Sonuç

Bir günlük ve dört saatlik Litecoin fiyat analizi, satış faaliyeti arttıkça yükseliş eğiliminin şimdi kripto para birimi için düşüş eğilimine dönüştüğünü işaret ediyor. Ayılar, altcoin’in değerini 105 dolara düşürerek koşulları lehlerine çevirmeyi başardılar. Saatlik fiyat grafiği, LTC’nin piyasa değeri sürekli olarak düştüğü için yeşil mum çubukları gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin