Ünlü analist Meme coinler hakkında uyarılarda bulundu! Meme coin nedir
Yeni listeleme haberi bu meme coin'de fiyatı uçuracak mı?

Yeni listeleme haberi bu meme coin’de fiyatı uçuracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bone ShibaSwap (BONE), yaklaşan Layer 2 Shibarium sayesinde iki günden kısa bir süre içinde ikinci büyük borsa listesini kaydediyor.

Bu kez, merkezi Hong Kong’da bulunan bir borsa olan XT.com, BONE’nin listelendiğini duyurdu. Bone ShibaSwap, diğer dört altcoin ile birlikte listelendi. Para yatırma ve ticaret 3 Şubat’ta etkinleştirilirken, BONE para çekme işlemleri 4 Şubat’ta etkinleştirilecek.

XT.com, dünyanın ilk sosyal paylaşımlı kripto para borsası olduğunu iddia ediyor ve 500’den fazla kripto para birimini ve 800 işlem çiftini destekliyor.

Hafta boyunca, BONE büyük bir türev borsasında çıkış yaptı. Singapur merkezli lider bir kripto para birimi türev borsası olan Bitget, BONE’nin 2 Şubat’ta listelendiğini duyurdu.

Kripto türevleri ticaret platformu, 2 ile 12 Şubat arasında bir kampanya dönemi duyurdu ve BONE yatıran kullanıcıların ödül olarak 2.000 dolara kadar BONE ile %5 nakit geri ödemenin keyfini çıkarmalarına olanak tanıyor. Ayrıca 100 dolar değerinde BONE/USDT ticaret hacmi biriktirenler için ödülleri duyurdu.

Shiba Inu topluluğu, en iyi kripto borsası Binance’i BONE’u listelemeye çağırıyor.

Shibarium resmi güncelleme yayınladı

Shibarium oluşturucu Unification, Layer 2 çözümündeki ilerlemeyi paylaştı. 2023’ün başından bu yana yapılan çalışmaların çoğunun OoO’ya ve onu Shibarium’da kullanıma hazırlamaya odaklandığını söylüyor.

Unification ekibine göre, Router akıllı sözleşmesine gönderilen OoO veri isteklerini dinleyen, verileri getiren ve talep eden sözleşmeye geri gönderen uygulama go-ooo, son haftalarda geliştirmenin odak noktası oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin