Son günlerin en büyük transferi: Milyonlarca SHIB aniden taşındı! Neler oluyor?
Son günlerin en büyük transferi: Milyonlarca SHIB aniden taşındı! Neler oluyor?

Son günlerin en büyük transferi: Milyonlarca SHIB aniden taşındı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası değeri, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük kripto paraların fiyatlarının düşmesinin ardından Cuma günü hafif bir düşüş kaydetti. Bununla birlikte, ikinci en büyük meme coin olan Shiba Inu, diğer en iyi dijital varlıklar kırmızıda işlem görürken dalgalanmayı başardı.

Shiba Inu’nun fiyatı %50 arttı

Shiba Inu fiyatı, devam eden piyasa duyarlılığından ayrıldı. SHIB fiyatı son 24 saat içinde %5 oranında arttı. Ancak Shiba Inu fiyatı son 30 günde %50’lik bir artış kaydetti. Dogecoin (DOGE) fiyatı ise aynı dönemde %27 arttı.

Verilere göre, Shiba Inu coin, 0,00001278 dolar olarak sabitlenen fiyat direnç seviyesini kırdı. Bu kırılma, SHIB tokeninin artan satış baskısının ortasında sıçramasına yardımcı oldu. Shiba Inu, ortalama 0,000013 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %86 artarak 638 milyon dolara ulaştı.

5 trilyon SHIB taşındı

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, dünyanın en büyük kripto borsası Binance, birden fazla işlemde 5 trilyondan fazla Shiba Inu taşıdı. 62 milyon dolardan fazla değere sahip SHIB, anonim bir cüzdan adresine taşındı. Ancak Binance, bu büyük hareketle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin