Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor
Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor

Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin’i listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance bugün önemli bir açıklama yaptı ve SuperFarm (SUPER)  isimli koinin listeleneceğini açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Binance, SuperFarm’ı (SUPER) İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve 25 Mart Türkiye saati ile saat 13:00’da SUPER / BTC, SUPER / BUSD ve SUPER / USDT ticaret çiftleri için ticaret açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak SUPER yatırmaya başlayabilirler.

SuperFarm (SUPER) nedir?

SuperFarm, kodlama gerektirmeden NFT token lansmanlarını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir çapraz zincir DeFi protokolüdür. Bir piyasa yeri ve yenilikçi araç seti aracılığıyla, herhangi bir proje, özel kurallara sahip bir çiftliği dağıtabilir. SUPER, SuperFarm’ın yerel fayda tokenı olup yönetişim, ücretler, stake etme ve NFT dropları için kullanılır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin