Bitcoin fiyatı 500 dolar sıçradı, 13.700 doların bir kez daha üzerine çıktı
Bitcoin fiyatı 500 dolar sıçradı, 13.700 doların bir kez daha üzerine çıktı

Libra’nın başındaki isimden Bitcoin, Stablecoin ve Banka açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook Finans Başkanı David Marcus, son zamanlarda Bitcoin alanına giren büyük finans şirketleri hakkında yorum yaptı.

Facebook’tan David Marcus, son tweet’inde geçen hafta PayPal’ın Bitcoin ve diğer kripto paraları benimseme kararının bankalara kripto alanını takip etme konusunda ilham verdiğini belirtti.

PayPal, kriptoya girişiyle piyasaları sarsıyor

Eski PayPal başkanı ve Facebook Financial başkanı David Marcus, büyük BT ve ödeme şirketlerinin Bitcoin kervanına atlamak için attığı son adımlar hakkındaki düşüncelerini Twitter’da paylaştı.

MicroStrategy ve Square, Bitcoin üzerinde bir enflasyon koruması olarak büyük finansal yatırımlar yaptıktan sonra, PayPal aynı adımları izledi.

Daha fazla ana akım finansal hizmet oyuncularının kripto büyüklüğüne kavuştuğunu görmek heyecan verici. Bu haftaki PayPal duyurusundan sonra artık birçok banka BTC ve stablecoin desteğini takip ediyor.

ABD ödeme devi, önümüzdeki yıl bir ödeme aracı olarak BTC’yi ekleme olasılığı ile kullanıcılarının Bitcoin’i ETH, BCH ve LTC ile birlikte satın almasına, satmasına ve saklamasına izin verdi.

PayPal kullanıcıları milyonlarca kişiden oluştuğu için artık hepsinin Bitcoin’e girme şansı bulunuyor.

Marcus, PayPal hareketinden sonra ana akım bankaların bile Bitcoin desteğini takip etmeye başladığını belirtti. Kriptoparahaber tarafından hafta sonunda bildirildiği üzere, son JP Morgan raporu, Bitcoin’in gelecekte altınla kolayca rekabet edebileceğini belirtti.

JP Morgan analisti Bitcoin ve kriptoyu övdü

Raporu yazan JP Morgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou, kripto para birimlerinin uzun vadede sadece bir servet deposundan çok daha fazlasına dönüşebileceğine dikkat çekti.

Ayrıca altından uzaklaşmanın Bitcoin için iyi olduğunu da belirtti.

Bazı uzmanlar, PayPal için bir sonraki adımın muhtemelen kendi kriptosunun, muhtemelen bir stabilcoin’in piyasaya sürülmesi olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin