Libra ekibine kritik transfer: Genel danışmanlığa 20 yıllık deneyimli isim atandı
Libra ekibine kritik transfer: Genel danışmanlığa 20 yıllık deneyimli isim atandı

Libra Association büyüyor: Birliğin son üyesi Checkout.com

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiliz ödeme girişimi Checkout.com, Facebook liderliğindeki Libra Association’ın en son üyesi oldu.

Bazı dev şirketler düzenleyici kaygılar sebebiyle birlikten ayrılmıştı

Topluluktan Visa, Mastercard, PayPal ve Stripe gibi devlerin bir bir ayrılmasının ardından Checkout.com, birliğe katılan ilk ödeme işlemcisi oldu. Son birkaç hafta içerisinde e-ticaret devi Shopify ve kripto aracılık şirketi Tagomi de dahil olmak üzere çeşitli firmalar, başlangıçta düzenleyici kaygılar nedeniyle sekiz kurucu üyesini kaybeden Libra birliğine katıldı.

Bir blog gönderisinde, Checkout.com’un kurucusu ve CEO’su Guillaume Pousaz, ödeme işlemi söz konusu olduğunda Blockchain teknolojisinin düzenlenmesi gerektiğini ifade etti:

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, çeşitli dijital yerel para birimlerinin doğuşuna uzaktan tanık olduk. Biz kalpten teknoloji uzmanlarıyız, Blockchain ve küresel işlem işlemeye getirebileceği potansiyel faydalardan büyüleniyoruz.

Pousaz söz konusu düzenlemeyle birlikte, teknolojik gelişmelerin tek başına kitlesel kabulü sağlamak için gereken güvenli ve istikrarlı ödeme altyapısını sağlayamayacağına inanıyor.

“Libra finansal engelleri yıkan bir ödeme sistemi olacak.”

Libra Derneği’nin politika ve iletişim başkanı Dante Disparte, grubun Checkout.com ile iş birliğinden ötürü heyecan duyduğunu belirtti ve CNBC’ye şunları söyledi:

Organizasyon, milyarlarca insan için finansal engelleri yıkan küresel bir ödeme sisteminin güvenli, şeffaf ve tüketici dostu bir şekilde uygulanmasını taahhüt eden dinamik Libra Derneği üyelerine katılıyor.

İsviçre merkezli dernek, son zamanlarda, izinsiz bir ağda tek bir stabilcoin başlatmak yerine, projeyi hükümet tarafından verilen para birimlerine bağlı birkaç istikrarlı para peşinde sürdürmek için değiştirdi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin