Borsanın iflas söylentileri KuCoin’in yerel tokeni KCS’nin düşmesine neden oldu!

KuCoin analizi: Borsa tokenı düşük hacim fırsat mı veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli borsalardan biri olan KuCoin, kendi yerel tokenı ile fazlasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca şirket, 2022’nin ilk çeyreğinde yaklaşık 6 milyon yeni kullanıcıya ilişkin rapor yayınladı. Bu haber borsa için önemli bir gelişme oldu. KuCoin değişim raporu ve devam eden toparlanma hissi gördü. Yükselişin 15$’a çekilmesini destekledi. 

KuCoin analizi için bu gelişmeler olumlu oldu. Ancak, bu seviyede yoğunlaşan çoklu teknik dirençler, hakim eğilimin devamını yansıtıyor.

Kucoin (KCS) fiyatı, son üç ayda konsolidasyon aşamasında sallandı. 21.3 dolardan 17,1 dolara kadar geri çekildi.

KuCoin analizi: Düşüşler daha çok ön planda mı?

Kripto piyasasında Mayıs ayı başlarında yaşanan kan banyosu, satıcıları dip desteği (17,1 $) kırmaya teşvik etti. Kapana kısılmış satış momentumunun serbest bırakılması ve alıcıların zorla tasfiye edilmesi, altcoini Ocak ayının en altından itibaren 15 dolarlık destek seviyesinin altına gönderdi. Bu da güçlü bir satışa neden oldu.

Sonuç olarak, KCS fiyatı %45’lik bir kaybı yansıtan yeni bir düşük seviye olan 9.34$’a ulaştı. KuCoin analizi için ayrıca, piyasadaki son toparlanma hissi, 15$’a görüldü. Bununla birlikte, 0,5 Fibonacci düzeltmeleri ve 20 günlük EMA gibi bu seviyede hizalanan çoklu direnç seviyeleri, ileride önemli arz baskısı olduğunu gösteriyor.

Azalan hacim yükselişin tersine dönmesi anlamını taşıyabilir. Bu nedenle, satıcılar başarılı olursa, KCS fiyatı 11$ yeniden deneyebilir.

Teknik Gösterge

100 günlük ve 200 günlük EMA’lar, KCS yatırımcıları için önemli bir satış sinyalini gösteren düşüş eğilimine yaklaşıyor. Ayrıca, 15 dolar direncinde bulunan 20 günlük EMA, satıcılara toparlanma rallisini geri döndürmede yardımcı olacak.

  • Destek seviyeleri: 13,5$ ve 11$
  • Direnç seviyeleri: 15$ ve 17,7$

KuCoin nedir?

Kripto paraların listelendiği 2017 yılında kurulan bir borsadır. Piyasaya yeni giriş yapan pek çok varlık KuCoin’de vitrine çıkıyor. Bu yüzden de yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

KuCoin güvenilir mi?

Binance ve Coinbase gibi KuCoin’de güvenlik sınıflandırması üst düzeydedir. Türkçe desteğinin yer alması ve Türkiye’ye ait hizmetlerinde verilmesi borsayı daha güvenilir yapıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin