Kritik desteğe düşen Ethereum için tehlike çanları mı çalıyor?
Kritik desteğe düşen Ethereum için tehlike çanları mı çalıyor?

Kritik desteğe düşen Ethereum için tehlike çanları mı çalıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum %5 düştü ve ABD doları karşısında ana 400 dolarlık desteği kırdı. ETH fiyatı 385 dolarlık destekten toparlanıyor. Ancak 400 dolara yakın engellerle karşılaşabilir.

Ethereum %5 düştü ve 400 ve 395 dolarlık destek seviyelerini kırdı. Fiyat şu anda 385 dolardan toparlanıyor ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 400 dolara yakın direnç gösteren önemli bir düşüş eğilimi çizgisi bulunuyor. Parite, yakın vadede 400 dolarlık direnç alanını temizlemediği takdirde düşüşüne devam edebilir.

Ethereum fiyatı %5 düştü

Dün, Ethereum’da 400 dolar desteğinin altında keskin bir düşüş olasılığını tartıştık. ETH fiyatı 410 dolarlık direnci temizleyemedi ve keskin bir şekilde (Bitcoin’in aksine) 400 dolar ve 395 dolar destek seviyelerinin altına düştü.

Düşüş 395 doların altına doğru hız kazandı ve fiyat 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü. Fiyat 385 dolarlık destek bölgesini test etti ve 383 dolar civarında bir düşük seviye oluştu. Ethereum fiyatı şu anda toparlanıyor ve 390 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Son düşüşün %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde 418 dolardan 383 dolara kadar bir kırılma oldu. Artış yönünde, fiyat 395 dolar ve 400 dolar seviyelerine yakın birçok engelle karşı karşıya.

Ethereum Price

Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 400 dolara yakın direnç gösteren önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var. Pozitif bölgeye geri dönmek için, Ethereum fiyatı 400 dolarlık direnç seviyesini kırmalı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın güzel bir şekilde üzerine oturmalıdır. Yukarı yönde bir sonraki durak 410 dolarlık dirence yakın olabilir.

ETH’de daha fazla kayıp mı söz konusu?

Ethereum 395 dolar ve 400 dolar direnç seviyelerini geçemezse, daha fazla kayıp riski bulunuyor. Olumsuz yöndeki ilk destek 388 dolar seviyesine yakın.

Ana destek 385 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor gibi görünüyor. 385 dolarlık destek bölgesinin altında açık bir kırılma, önümüzdeki oturumlarda Ethereum’da 368 dolarlık destek seviyesine doğru genişletilmiş bir düşüş başlatabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin