Kritik anket sonuçlandı: Bitcoin için sırada bu seviyeler var!
Kritik anket sonuçlandı: Bitcoin için sırada bu seviyeler var!

Kritik anket sonuçlandı: Bitcoin için sırada bu seviyeler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 Aralık’ta meydana gelen büyük çöküşten bu yana, Bitcoin fiyatı yatay hareket ediyor. Boğalar şimdiye kadar tüm toparlanma girişimlerinde başarısız olurken, ayılar da fiyatı önemli ölçüde düşürmeyi başarabilmiş değil.

Topluluğun önemli bir kısmı, işlerin o kadar da kasvetli olmadığına inanıyor. Yeni bir ankete göre pek çok kişi Bitcoin için önce rekor görüleceğini ardından 29 bin dolara düşüleceğini öngörüyor.

29 bin dolardan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi gelebilir

Tanınmış trader ve kripto para birimi topluluğunun çok popüler bir üyesi olan Pentoshi, Pazar günü Twitter’da bir anket başlattı ve topluluğa BTC fiyatı için tüm zamanların en yüksek seviyesini mi yoksa 29 bin doların mı önce geleceğini sordu.

Oy verenlerin çoğunluğu, rekorun çöküşten önce geldiğine inanıyor gibi görünüyor.

Anketin bitmesine daha çok zaman olduğunu belirtmekte fayda var, ancak şu ana dek verilen 25.000 oy oldukça makul bir örneklem büyüklüğü sağlıyor. İnsanların %60’ı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığımıza inanırken, geri kalanı fiyatın Temmuz’da gördüğümüz 29 bin doları yeniden test edeceğini düşünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, fiyat hayal kırıklığı yaratan başka bir hafta sonunun ardından son 24 saat içinde %2,7 düşüşle 46,200 dolar civarında seyrediyor. Tüm piyasa değeri 2,3 trilyon doların altındayken, Bitcoin’in hakimiyeti %38,5’te.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin