Kripto uzmanı, 2022'de sektör için bu iki büyük gelişmeye işaret ediyor

Kripto uzmanı, 2022’de sektör için bu iki büyük gelişmeye işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para grafikleri, son günlerde piyasalardaki sakin havayı yansıtıyor. Bazı altcoin’ler oldukça iyi performanslar gösterse de Bitcoin (BTC), sakin fiyat hareketiyle dikkat çekiyor. Ancak piyasanın çoğu Bitcoin’i takip ediyor ve Bitcoin fiyat grafiği, şu anda biraz sıkıcı görünüyor.

Son birkaç gün içinde, Bitcoin’in hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Çin yasağından sonra, hash oranında büyük bir çöküş yaşandı. Madenciler Kazakistan, ABD Teksas ve Rusya gibi lokasyonlara göç etti. Yeni hash oranında ATH görülmesi, işlerine geri döndükleri anlamına geliyor.

Ve daha iyi haberler var: Uluslararası olarak, bankalar uyanıyor. Geçen yıl birçok banka Bitcoin trenine atladı ve daha fazlasını görmememizin tek nedeni dağınık düzenleyici sahneyle birlikte gelen belirsizlik oldu. Hiçbir banka her yetki alanında kendini rahat hissedemez. Ancak İtalya’da, bankalar, bir Bitcoin hizmeti başlatmak için yeterince rahat hissetti.

İtalyan bankası Bitcoin’e giriyor, bankaların kripto adaptasyonu artıyor

87 Milyar dolarlık varlığa sahip bir İtalyan bankası olan Banca Generali’nin, Bitcoin Company Conio ile bir ortaklık yoluyla bu yılın başlarında Bitcoin hizmetlerini platformuna entegre edeceği bildiriliyor. Banca Generali’nin 300.000’den fazla müşterisi yakında doğrudan banka hesaplarında bir bitcoin cüzdanı oluşturabilecek, bu özellik Banca Generali’nin büyük bir yatırımcı olduğu iki İtalyan tarafından San Francisco’da kurulan bir fintech olan Conio tarafından mümkün kılındı.

İki şirket ortaklığına Aralık 2020’de başladı ve yakında yeni işlevi başlatacak. Tamamlandığında, Conio platformunun Banca Generali Private mobil bankacılık uygulamasına entegrasyonu, müşteriye, diğer bankacılık işlemleriyle ilgili olarak halihazırda kullanılan aynı ortamı kullanarak Bitcoin ticaretine doğrudan erişim sağlayacaktır.

Lark Davis, bu gelişmeyi bankaların Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine katılımında yeni bir bölümün başlangıcı olarak görüyor. Er ya da geç, insanların muhtemelen NFT’leri bankalarında saklayabileceklerini ve bankanın muhtemelen birkaç diğer üst düzey kripto para birimi için hizmetler sunacağını söylüyor. Ancak Bitcoin, Davis’in dediği gibi “Gold 2.0” olan ana kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Bankalar için bu, insanlara altın satmak gibidir ve uzun zamandan beri yaptıkları da budur. Bu gelişme, piyasa için aralarında 87 Milyar dolarlık varlık bulunan 300.000 yeni müşteri anlamına geliyor.

NFT’ler 2022’de de adından söz ettirecek

Ethereum NFT Pazarı, OpenSea’nın bir ay daha 3 Milyar dolarlık işlem hacmine işaret etmesinden sonra 2022’nin ilk günlerinde yükseliyor. Bored Ape Yatch Club ve XCOPY en büyük kazananlar. OpenSea, aylardır yüksek işlem hacimlerine sahip.

Bu, NFT’ler için yeni bir ana döngünün başlangıcı mı? Samsung, 2022’de Samsung’un 2022 MICRO LED, Neo QLED ve The Frame TV serileri, bir ekran pazarı da dahil olmak üzere, takas edilemeyen tokenler için destek ekleyeceğinden, benimseme açısından bir sonraki seviyeye taşıyor.

Kripto cüzdanlar elbette bu resmin bir parçası olmak zorunda. TV’niz aracılığıyla Bitcoin göndermek, video oyunları oynamak ve NFT’ler almak, NFT’leri dağıtacakları TV şovlarını izlemek mümkün olacak – tüm bunlar geliyor. Ve küresel bir oyuncu olarak Samsung bunu yapıyorsa, rakiplerinin de bu örneği takip etmesi muhtemel.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin