Tahminleri tutan kripto topluluğuna göre Solana, Şubat ayında bu seviyelere gelecek!

Tahminleri tutan kripto topluluğuna göre Solana, Şubat ayında bu seviyelere gelecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, 2021 yılında olağanüstü bir büyüme gösterdi. Şimdi ise yatırımcılar, SOL’un benimsenmenin yanı sıra ağın kullanım durumlarında da büyümesini sürdürüp sürdüremeyeceğini merak ediyor.

Bununla birlikte, varlığın büyümesi genel kripto para piyasası düzeltmesi nedeniyle yavaşladı, ancak ekosistemin bir bölümü önümüzdeki haftalarda olası bir SOL fiyat artışına bahis yapıyor.

Tahminleri %85 oranında tutan CoinMarketCap topluluğu, SOL’un Şubat 2022’nin sonunda mevcut değerinden %77 artarak 165 dolara ulaşacağını öngörüyor. Tahmin, 11.456 topluluk üyesinin verdiği oylara dayanıyor.

Tahminleri tutan kripto topluluğuna göre Solana, Şubat ayında bu seviyelere gelecek!
CoinMarketCap topluluğunun tahminlerinin başarı oranı

7.388 topluluk üyesi ise, SOL’un Mart ayı sonuna kadar mevcut değerinden %78 kazanç sağlayarak 166 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Tahminleri tutan kripto topluluğuna göre Solana, Şubat ayında bu seviyelere gelecek!
SOL fiyat tahminleri

Yazı yazılırken, SOL, genel piyasa düzeltmesine rağmen hafif kazançlar elde ediyordu. Yedinci sıradaki dijital varlık, son 24 saatte %3’ün üzerinde kazançla 98 dolarda işlem görüyor.

Tahminleri tutan kripto topluluğuna göre Solana, Şubat ayında bu seviyelere gelecek!
SOL fiyatı

Genel piyasa düzeltmesinin etkisinin yanı sıra, Solana’nın fiyatı son birkaç gün içinde ağ kullanıcılarından gelen olumsuz geri bildirimlerden de etkilendi.

Geçen hafta, Solana’nın traderları ve doğrulayıcıları, blok zincirinde işlemlerin gerçekleştirilememesiyle ilgili şikayetlerini iletti.

Blok zincirinin ağ performansı düştü ve bu da bir dizi işlemin başarısız olmasına neden oldu. Ancak sorunlar çözüldü. Solana’nın ölçeklenebilirliğe öncelik vermesine rağmen ağ hatasının ortaya çıkması tepki çekti. Özellikle, ağ kesintileri ağın ölçekleme yeteneği konusunda şüphe uyandırdı.

SOL fiyatını yükseltebilecek katalizörler

Bununla birlikte, kripto topluluğu tarafından yapılan tahmin, potansiyel olarak Solana’nın kendini Ethereum’a rakip olarak konumlandırdığı kullanım durumlarına dayanıyor. Solana’nın kurumlar tarafından sürekli olarak benimsenmesi ve olumlu duygular, olumlu fiyat tahminin ana nedeni olabilir.

Örneğin, Bank of America kısa süre önce SOL’un “dijital varlık ekosisteminin vizesi” olabileceğini belirtti.

Genel olarak, 2020’de ortaya çıkmasından bu yana SOL, en hızlı büyüyen blok zincirleri arasında yer almasını sağlayan artan bir benimsemeye tanık oldu.

Solana nispeten yeni bir blok zinciri olmasına rağmen, kripto topluluğunun bir bölümü Ethereum’dan daha iyi performans göstereceğine inanıyor. Solana şu anda blok zinciri hızları ve daha düşük gaz ücretleri gibi metriklerde Ethereum’dan daha iyi performansa sahip.

Risk sermayesi şirketi Race Capital’in genel ortağı Alfred Chuang, kripto para ticaretindeki heyecanın Solana ve Bitcoin gibi varlıklara olan ilgiyi potansiyel olarak artıracağını belirtti.

Solana gelecekte potansiyel olarak yükselecek olsa da, hâlâ Avalanche ve Cardano gibi farklı blok zincirleriyle rekabet etmek zorunda.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin